TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cum să-i asculți pe adolescenți și cum să te faci ascultat CV-AFI-CSAPAI-18-N-001
Vezi
galerie

Cum să-i asculți pe adolescenți și cum să te faci ascultat

de Adele Faber, Elaine Mazlish

Titlu apărut în colecția Familia la Curtea Veche la Curtea Veche

Id: #255066

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Adele Faber și Elaine Mazlish se bucură de un renume internațional pentru experiența lor în comunicarea dintre adulți și copii. Autoare multipremiate, au ocupat prima poziție în clasamentele New York Times. Cărțile li s-au vândut în mai mult de cinci milioane de exemplare și au fost traduse în 30 de limbi, aducându-le recunoștința a mii de părinți și profesori, cât și aprobarea entuziastă din partea comunității științifice de profil.

 

Scrisă într-un stil direct, pe un ton degajat și cald, Cum să-i asculți pe adolescenți și cum să te faci ascultat se adresează acelor părinți care caută armonia în relația cu copilul adolescent. Te poți transforma din rival în partener în ochii lui urmând sfaturile autoarelor, astfel încât să traversați împreună, cu iubire și empatie, această perioadă delicată din viața voastră.

 

Te-ai trezit pe negândite părintele unui adolescent. Copilul de lângă tine, până mai ieri bun și ascultător, s-a transformat într-un străin independent, cu gusturi și valori foarte diferite. Cultura populară care îi modelează pe adolescenții zilelor noastre este mai crudă, mai violentă, mai materialistă și mai sexualizată decât în trecut. Cum faci față acestor provocări? Pui piciorul în prag, pedepsind până și cea mai neînsemnată abatere? Sau te resemnezi să privești de pe margine transformările prin care trece copilul tău?

 

În acest ghid incitant și practic, Adele Faber și Elaine Mazlish propun o strategie care să diminueze conflictul, să reducă frustrarea și să înlesnească o bună comunicare între părinți și adolescenți.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Adele Faber, Elaine Mazlish

Traducător: Antoaneta Olteanu

Data apariției: iunie 2018

Titlu original: How to Talk So Teens Will Listen & Listen So Teens Will Talk

ISBN: 978-606-44-0088-8

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 224

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Curtea Veche

Teme: conflict, copilărie, încredere, iubire, toleranță

 

Opinii editoriale

Ca părinți, dorința noastră este ca alții să aibă nevoie de noi; ca adolescenți, dorința lor este să nu aibă nevoie de noi. Conflictul este real; avem de-a face cu el în fiecare zi pe măsură ce îi ajutăm pe cei pe care îi iubim să devină independenți de noi.

Dr. Haim G. Ginott
Adele Faber
Adele Faber
Autor

Adele Faber se bucură de un renume internațional pentru experiența sa în comunic...

vezi autor
Elaine Mazlish
Elaine Mazlish
Autor

Elaine Mazlish (n. 31 martie 1925) a fost o autoare americană care a scris despr...

vezi autor