TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Bani isteți, copii isteți. Cum să crești o generație câștigătoare financiar PU-DRR-BICICS-15-N-001
Bani isteți, copii isteți. Cum să crești o generație câștigătoare financiar
Vezi
galerie

Bani isteți, copii isteți. Cum să crești o generație câștigătoare financiar

de Dave Ramsey, Rachel Cruze

Id: #223661

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

„Cum îi învățăm pe copii, încă de la vârste fragede, care este diferența între a avea și a vrea/a primi? Cum îi convingem să se dezvolte „contra curentului”, să nu fie în „trend” într-o lume care vinde „vise” și „fericire” cu cardul de credit? Cum formăm adulți responsabili, pregătiți să-și asume propriul succes, dar și propria înfrângere? Doar prin exemplu personal. Re-învățând noi semnificația unor principii precum a economisi, a cheltui și a dona vom deveni un model sănătos și vom avea răspuns la întrebarea: „Știm ce modelăm?”.
Aceasta este marea provocare pe care ne-o propun Dave Ramsey și Rachel Cruze.„
Biocebral


Bani isteți, copii isteți este un proiect al editurii Publica, susținut de Biocebral.

 

extinde
 

Detalii produs

Autor: Dave Ramsey, Rachel Cruze

Traducător: Dana Gheorghe

Data apariției: mai 2015

Titlu original: Smart Money Smart Kids: Raising the Next Generation to Win with Money

ISBN: 978-606-722-028-5

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 280

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x20,5 cm - A5

Hârtie: 80g/m

Editura: Publica

Teme: succes

 

Opinii editoriale

„Acest ghid valoros, conceput din două perspective diferite – cea a părintelui și cea a copilului –, este o extraordinară resursă pentru familii. Este o carte plină-ochi de idei simple, practice și istețe, despre cum să creștem copii productivi, fericiți și cumpătați. Sunt sfaturi pe care nu le vom ignora!”

Brad Paisley și Kimberly Williams-Paisley

„Ani întregi, prietenul nostru, Dave, ne-a învățat, ne-a inspirat și ne-a atras atenția să ne punem finanțele în ordine. Ca și cum nu ar fi fost de ajuns, acum vrea să ne spele și copiii pe creier! Și mă bucur mult că o face. În Bani isteți, copii isteți, Dave Ramsey și extraordinara sa fiică, Rachel Cruze, își unesc forțele pentru a ne ajuta să ne construim obiceiuri financiare sănătoase. Veți râde, veți plânge și, ulterior, veți elabora un plan despre cum să creșteți copii isteți financiar – un plan care va permite generației viitoare să iasă câștigătoare într-una dintre cele mai critice etape ale vieții.”

Andy Stanley, pastor senior, North Point Ministries

„În sfârșit o carte perfectă, care să mă ajute să-mi pregătesc copiii pentru un viitor financiar solid. În cartea lor, Bani isteți, copii isteți, Dave Ramsey și fiica sa, Rachel Cruze, reușesc cu brio să-i învețe pe părinți cum să-și instruiască membrii mai tineri ai familiei. Ca tată a șase copii, recomand cu tărie, fiecărui părinte, să citească această carte, să aplice principiile expuse și să transforme radical tradiția de familie pe care o lasă urmașilor.”

Craig Groeschel, pastor LifeChurch și autor al FIGHT, bestseller New York Times

„În paginile acestei cărți se află informația pe care o așteptăm cu toţii de o viață. În Bani isteți, copii isteți, Dave Ramsey și Rachel Cruze nu ne oferă teorii financiare sau idei interesante, ci dovezi că anumite principii financiare, corect implementate, au puterea de a schimba soarta familiilor noastre. Lasă din mână orice carte și citește-o pe asta.”

Andy Andrews, autor al „The Traveler's Gift” și „The Noticer”, best-selleruri New York Times