TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Ai copii? Esti responsabil să îi transformi în adulți valoroși, prosperi și fericiți BU-LAW-ACERSI-15-N-001
Ai copii? Esti responsabil să îi transformi în adulți valoroși, prosperi și fericiți
Vezi
galerie

Ai copii? Esti responsabil să îi transformi în adulți valoroși, prosperi și fericiți

de Larry Winget

Titlu apărut în colecția Tu ești numărul 1 la Businesstech

Id: #234498

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Copiii sunt un privilegiu şi o responsabilitate. Dacă nu eşti pregătit pentru o astfel de responsabilitate, nu ar trebui să te bucuri de privilegiul de a-i avea. Dacă nu eşti dispus să-ţi asumi o asemenea sarcină, foloseşte contraceptive sau învaţă să-ţi ţii pantalonii pe tine.
De vreme ce ai ajuns faţă în faţă cu rândurile mele, presupun că îţi pasă de copiii tăi, aşa că îţi propun un exerciţiu de imaginaţie.
De ce ai face un asemenea execiţiu? Pentru că am văzut mult prea mulţi părinţi privindu-şi copiii de treizeci şi cinci de ani şi dorindu-şi ca lucrurile să se fi întâmplat altfel. "Copiii" lor de treizeci şi cinci de ani sunt faliţi, nefericiţi, nu ştiu să menţină o relaţie, poate că locuiesc cu părinţii încă şi sunt dependenţi financiar de aceştia.


Cartea nu tratează subiectul "reparării" copiilor-dezastru, ci modul-în-care-îţi-faci-meseria-de-părinte. Când vei "repara" modul în care înţelegi să îţi îndeplineşti datoria de părinte, copilul tău va fi aşa cum trebuie să fie. Nu-mi spune că eşti deja un părinte responsabil, care a făcut totul corect, dar ai cărui copii au luat-o pe căi greşite. Dacă asta crezi, în mod sincer, te rog să dăruieşti cartea altcuiva, care este dispus să-şi asume meseria de părinte! Pentru că acesta este secretul şi cea mai mare provocare cu care te vei confrunta în procesul de creştere şi educare a unor copii responsabili: să devii un părinte responsabil!
Da, da. Să nu fii surprins: nu este vorba despre copii, ci despre tine! Dacă vrei să vezi un anumit comportament la copilul tău, adoptă tu acel comportament mai întâi! Eşti gata să-ţi asumi responsabilitatea transformării copilului tău într-un adult valoros, prosper şi fericit? Deschide cartea şi hai să începem, Nu-i timp de pierdut!

extinde
 

Detalii produs

Autor: Larry Winget

Traducător: Magda Xenofont

Data apariției: iunie 2015

Titlu original: Your Kids Are Your Own Fault: A Fix-the-Way-You-Parent Guide for Raising Responsible, Productive Adults

ISBN: 978-973-8495-90-6

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 334

Dimensiuni: 13x20 cm

Limbă: Română

Hârtie: 80g/m

Editura: Businesstech

Teme: fericire, succes

Larry Winget
Larry Winget
Autor

Larry Winget (n.1952) este scriitor, orator motivațional și personalitate media....

vezi autor