TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Lasă-ți copilul cu mâinile murdare NI-BBF-LACCMM-17-N-001
Lasă-ți copilul cu mâinile murdare
Vezi
galerie

Lasă-ți copilul cu mâinile murdare

de B. Brett Finlay, Marie-Claire Arrieta

Id: #248784

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Lasă-ți copilul cu mâinile murdare comandă acum cartea online, scrisă de B. Brett Finlay și Marie-Claire Arrieta și apărută la editura Niculescu.
În această carte interesantă și utilă, microbiologii B. Brett Finlay și Marie-Claire Arrieta ne explică: cum trilioanele de microbi care trăiesc în noi și pe corpul nostru pot influența dezvoltarea unui copil; de ce dezechilibrul acestor microbi poate duce la obezitate, diabet sau astm, acestea fiind doar unele dintre bolile cronice pe care copiii le pot dezvoltă; ce pot face părinții chiar dinainte de naștere, pentru a schimbă în mod pozitiv comportamentul și obiceiurile întregii familii. Autorii descriu cum nașterea naturală, alăptatul la sân și alimentele solide pot influența flora microbiană. Aceștia oferă, de asemenea, sfaturi practice cu privire la opțiunea de a steriliza alimentele pentru copii, la folosirea de antibiotice sau de vaccinuri și explică de ce este bine să avem animale de companie.
Revelatoare și inovatoare, Lasă-ți copilul cu mâinile murdare! este o carte esențială, care ne ajută să creștem copii mai puternici, mai rezistenți, mai fericiți și mai sănătoși.



Alte titluri pentru AlexandraNăşcuţiu (traducator):
Dicţionar de termeni medicali (2015) ,
extinde
 

Detalii produs

Autor: B. Brett Finlay, Marie-Claire Arrieta

Traducător: Alexandra Năşcuţiu

Data apariției: mai 2017

ISBN: 978-606-38-0091-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 213

Limbă: Română

Dimensiuni: 16x23 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Niculescu

 

Opinii editoriale

„Cercetatorii-pionieri în acest domeniu, dr. B. Brett Finlay și dr. Marie-Claire Arrieta, îi ajută pe părinți să înțeleagă adevărata natură a microbilor și să acționeze pentru îmbunătățirea sănătății copiilor lor.”

Martin Blaser, autorul cărții Missing Microbes, directorul proiectului Human Microbiome Program al NYU

„Dovezi solide, ușor de asimilat, care arată felul în care microbii reprezintă o parte integrantă a vieții sănătoase a oricărui copil."

Kirkus Reviews