TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Mama şi copilul 978-606-33-7142-4
Mama şi copilul
Vezi
galerie

Mama şi copilul

Id: #227383

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Ghid de creştere a copilului mic. Ediție revizuită și adăugită
 

Descriere produs

Cea mai autorizată carte despre îngrijirea copiilor de la naștere până la trei ani, creată de specialiști în pediatrie, nutriție, psihologie și dezvoltare.

 

Creșterea și îngrijirea unui nou-născut sau a unui copil mic implică aptitudini, dar și informații esențiale pe care părinții trebuie să le obțină rapid și ușor, pentru a ști cum să-l hrănească, să-l spele, să-l aline și să-i trateze problemele de sănătate curente. Este important ca orice sfat primit să fie corect, sigur și eficient.

 

Pentru a le pune la dispoziție părinților cele mai actuale și mai cuprinzătoare sfaturi, o echipă de specialiști a conceput acest ghid practic bogat ilustrat. Pe lângă capitole ample care acoperă toate aspectele îngrijirii unui copil, volumul cuprinde și pagini speciale care prezintă elemente de bază ale îngrijirii unui bebeluș și proceduri de prim ajutor, precum și un ghid cu detalii privind evoluția lunară a copilului în primii trei ani de viață.

 

Un ghid cuprinzător și actualizat de îngrijire a bebelușilor și a copiilor mici, Mama și copilul conține tot ce trebuie să știi despre îngrijirea unui copil, de la naștere până la trei ani. Pagini speciale prezintă pas cu pas aspecte esențiale ale îngrijirii unui nou -născut și proceduri de prim ajutor. Capitole ample acoperă toate aspectele creșterii unui copil, de la hrănire și somn la cum să-i încurajezi dezvoltarea. Există un capitol cuprinzător privind sănătatea copilului tău, cu practici de siguranță recomandate și ultimele tratamente pentru cele mai comune probleme din copilărie. Volumul conține și rețete culinare pe placul celor mici, sfaturi și casete cu date medicale.

extinde
 

Detalii produs

Coordonator: A.J.R. Waterston

Traducător: Elena Stan

Data apariției: aprilie 2022

Titlu original: Your Babycare Bible

ISBN: 978-606-33-7142-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 400

Limbă: Română

Dimensiuni: 19x24,6 cm

Hârtie: 120g/m

Editura: Litera

Teme: copilărie