TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Călătorii în afara corpului

Robert A. Monroe
Robert A. Monroe (1915 – 1995) a fost un pionier în explorarea experienţelor în afara corpului, iar Călătorii în afara...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-7978-89-9
EAN-16: 9789737978899
Dimensiuni: 14x20 cm
Tip copertă: Paperback

Călătorii în afara corpului

MAI MULTE DESPRE CARTE

Robert A. Monroe (1915 – 1995) a fost un pionier în explorarea experienţelor în afara corpului, iar Călătorii în afara corpului, prima sa carte, a devenit indiscutabil clasică în domeniu. Monroe a început să cerceteze şi să facă experimente legate de formele extinse ale conştiinţei umane, pe care le trăia el însuşi. Călătorii în afara corpului este o carte extraordinară, în care Monroe a înregistrat, cu obiectivitatea unui reporter, trăirile şi experimentele făcute de el însuşi. Aceste relatări ale experienţelor sale în afara corpului – trăite în stări dincolo de spaţiu, timp şi moarte – au adus mângâiere nenumăraţilor oameni care au trăit asemenea stări. Ele au atras atenţia cercetătorilor academici, medicilor, inginerilor şi multor alţi specialişti. Monroe şi un grup de cercetători au lucrat asupra unor metode de a induce şi de a controla anumite forme de conştiinţă, iar rezultatele au dus la dezvoltarea unei tehnologii de ghidare audio uşor de folosit, cunoscută ca sincronizare hemisferică, sau Hemi Sync®. În anul 1974, grupul de cercetători a devenit Institutul Monroe. Un an mai târziu, Monroe a obţinut primul dintre cele trei patente pentru metoda Hemi-Sync® de a modifica starea creierului, prin sunet.

Autor: Robert A. Monroe
Traducător: Irina Cupe Ilea, Petru Visarion Şteţiu
Data apariției: februarie 2008
Editura: For You
Titlu original: Journeys out of the Body
Pagini: 298
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
spiritualitate, experienţe îm afara corpului
Locuri în topurile Cartepedia

Opinii Editoriale

Joseph Chilton Pearce, Magical Child
„Experienţele lui Robert Monroe sunt probabil mai fascinante decât ale oricărei persoane a timpului nostru, cu excepţia lui Carlos Castaneda…”
Michael Hutchinson, Megabrain
„Relatările lui Monroe despre călătoriile sale – CĂLĂTORII ÎN AFARA CORPULUI – în care găseşti la un loc spiriduşi şi oameni morţi, sex astral, călătorii înfricoşătoare în alte dimensiuni tulburătoare pentru spirit, dar şi indicaţii practice despre cum să ieşi din corpul tău – toate relatate cu un umor plin de ironie – au devenit rapid un fenomen de senzaţie, odată cu publicarea acestei cărţi. Indiferent de explicaţiile lor „reale”, călătoriile lui Monroe reprezintă o lectură splendidă.”

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus