TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Istoria secretă a extratereştrilor

Len Kasten
Prezenţa extraterestră pe Pământ este tot mai extinsă şi, pe măsură ce intrăm în Era Vărsătorului, va fi recunoscută oficial,...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-8309-14-9
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback

Istoria secretă a extratereştrilor

MAI MULTE DESPRE CARTE

Prezenţa extraterestră pe Pământ este tot mai extinsă şi, pe măsură ce intrăm în Era Vărsătorului, va fi recunoscută oficial, producând şoc şi o nevoie stringentă de a înţelege schimbările sociale şi tehnologice cauzate de „fraţii" noştri din spaţiu. O carte de căpătâi în ceea ce priveşte progresele uimitoare pe care le va înregistra omenirea pe plan ştiinţific şi spiritual în anii următori, acest compendiu explorează influenţa extratereştrilor asupra istoriei noastre trecute şi prezente.
Cartea relatează poveşti despre răpiri şi întâlniri cu extratereştrii, ridică problema tehnologiilor inexplicabile, de origine extrapământeană, folosite în domeniul public şi militar, precum şi a dispozitivelor antigravitaţie, analizează exopolitica (influenţa prezenţei extraterestre asupra politicii), Stargate-ul din Irak, Proiectul Hibrid de încrucişare rasială, legăturile naziştilor cu OZN-urile şi baza lor subterană secretă din Antarctica, tăinuirea de către guvernul american a acţiunilor extraterestre, printre care cazul Roswell, şi transformarea declanşată de cometa Hale-Bopp. Volumul cuprinde interviuri cu specialişti aflaţi în prima linie a mişcării New Science derivată din ştiinţa extraterestră.

Autor: Len Kasten
Traducător: Bogdan Chircea
Data apariției: 2012
Editura: Lifestyle
Titlu original: The Secret History of Extraterrestrials. Advanced Technology and the Coming New Race
Pagini: 352
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
extratereştii, esoterism, teoria conspiraţiei, antigravitaţie, cazul Roswell, new science
  • Len Kasten - Autor
    Len Kasten este cercetător al fenomenului OZN şi autor independent. A studiat intens prelegerile Edgar Cayce la Asociaţia pentru Cercetare şi Iluminare din Virginia Beach şi a fost toată viaţa pasionat de astrologie şi teosofie. A fost membru al Comitetului Naţional pentru Investigarea Fenomenelor Aeriene (NICAP) şi al Reţelei Mutuale OZN (MUFON), fiind şi preşedintele Societăţii Filosofice Americane.
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus