TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Frecvența Geniu. Instrucțiuni de accesare a Minții Cosmice

John J. Falone
Chiar şi observatorului celui mai neatent ar trebui să-i fie clar faptul că, acum, se impune o nouă conştiinţă mondială asupra fiecărei...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-85348-1
EAN-16: 978973853481
Dimensiuni: 14x20 cm
Tip copertă: Paperback

Frecvența Geniu. Instrucțiuni de accesare a Minții Cosmice

MAI MULTE DESPRE CARTE

Chiar şi observatorului celui mai neatent ar trebui să-i fie clar faptul că, acum, se impune o nouă conştiinţă mondială asupra fiecărei forme de viaţă de pe planetă – conştiinţă care cere o schimbare radicală în modul de a gândi şi a trăi. Acestea două sunt unul şi acelaşi lucru. Fiecare civilizaţie se bazează foarte tare pe scânteile ocazionale de geniu, provenite de la puţinii care-şi revendică moştenirea. Chiar şi în această situaţie, ei sunt consideraţi de către ştiinţă ca fiind ciudăţenii ale naturii. Religia îi consideră persoane binecuvântate de Dumnezeu, în contrast cu „mulţimea de păcătoşi” care îşi pun nădejdea în darurile şi binecuvântările celor câţiva aleşi.

Geniul nu este un rezultat al accidentelor mediului înconjurător, sau al mutaţiilor genetice. El nu este dat doar câtorva aleşi. Geniul este o Frecvenţă a minţii şi trupului, care perimează întregul spaţiu şi întreaga materie.

Prin urmare, ca orice frecvenţă, poate fi „accesată”, se poate rezona cu ea şi poate fi folosită prin metode adecvate.

Cartea de faţă explică aceste metode şi oferă exerciţii practice pentru cultivarea geniului. Ea este alcătuită pentru a preda acest lucru, în mod simultan pe mai multe niveluri ale conştiinţei–conştienţei.

Simpla citire a acestui material poate stimula şi ridica frecvenţa trupului/minţii. Folosită ca un curs de studiu individual – scop pentru care a şi fost făcută – cartea îi va deschide, celui care o studiază, blocajele intelectului, intensificându-i acuitatea perceptuală – ceea ce va duce la rezultate extraordinare, ce pot fi folosite în viaţa practică, de zi cu zi.

Ştiinţifică, plină de inspiraţie, educativă şi adeseori şocantă, Frecvența Geniu va trezi puteri de percepţie, de motivare şi vindecare, despre care puţini ştiu că le posedă.

Autor: John J. Falone
Traducător: Adrian Rusu, Monica Vișan, Olivia Stănescu
Data apariției: 2001
Editura: For You
Titlu original: Genius Frequency
Pagini: 420
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
spiritualitate
 • Monica Vișan
  Traducător
  John J. Falone - Autor
  John J. Falone a studiat metafizica timp de 30 de ani. El este scriitor, profesor, consilier, compozitor și astrolog de profesie.
  AFLĂ MAI MULTE
  Vezi toate cărţile
 • John J. Falone
  Autor
  Monica Vișan - Traducător
  Profesoara de limba engleza, absolventa a Universitatii Bucuresti. A predat la scoli si licee din Bucuresti. Din 1997 este directoarea editurii FOR YOU. Locuieste in Bucuresti, impreuna cu catelul ei, Pretty. Conduce un grup de dezvoltare spirituala, care se intalneste in fiecare miercuri la ora 17, in sala Universitatii Populare din str. Biserica Amzei nr 5-7.
  AFLĂ MAI MULTE

Opinia cititorilor