TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

The Look Book

Nina Garcia
„Cu ce să mă îmbrac?” Fiecare dintre noi și-a pus de nenumărate ori această întrebare: cu ce să ne îmbrăcăm la...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-600-392-6
Dimensiuni: 14,5x19,2 cm
Tip copertă: Paperback brosat

The Look Book

MAI MULTE DESPRE CARTE

„Cu ce să mă îmbrac?” Fiecare dintre noi și-a pus de nenumărate ori această întrebare: cu ce să ne îmbrăcăm la birou, când mergem la cumpărături, la o petrecere sau în club, la un concert rock, la o primă întâlnire sau în atâtea alte ocazii? De ce este acest lucru atât de important pentru noi? Pentru că felul în care ne îmbrăcăm comunică lumii întregi cine suntem cu adevărat, fără să rostim un singur cuvânt. Regulile stricte, riguroase sunt inamicul stilului adevărat. Însă, de la situaţie la situaţie, există indicii, contexte şi limbaje vestimentare diferite. Fiecare eveniment impune un anumit stil şi un anumit impact, iar stăpânirea unui echilibru între aceste două aspecte este o artă care se poate învăţa. Cheia succesului constă în descoperirea stilului şi în însuşirea fără efort a limbajului modei.

The Look Book te va învăţa acest limbaj şi cum să te îmbraci la evenimentele obişnuite din viaţa ta, astfel încât hainele pe care le porţi să te reprezinte cel mai bine. Vei învăţa să te îmbraci potrivit fără să fii pudică, să fii creativă, dar nu şi caraghioasă; încrezătoare, dar nu şi arogantă. Să nu uiţi niciodată că stilul autentic vine dinăuntru şi că trebuie să rămâi mereu fidelă propriului stil. Să nu-ţi fie teamă să adaugi fler ţinutelor recomandate în carte. Îndrăzneala este o parte integrantă a inovaţiei. Nu uita: indiferent ce haine ai purta, poartă-le cu o încredere nemaivăzută.

Scopul ei, scrie Nina Garcia, este să transforme stilul femeilor, dându-le astfel încredere pentru a-și schimba viețile.

Data apariției: august 2013
Editura: Litera
Pagini: 272
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
ținută, îmbrăcăminte, cumpărături, petrecere, club, concert, modă
  • Nina Garcia - Autor
    Nina Garcia este critic și editor de modă, fost fashion director la publicația Elle, iar în prezent la Marie Claire. O autoritate recunoscută în domeniul modei internaționale, face parte din juriul Project Runway și este frecvent invitata unor emisiuni de televiziune, precum: The Today Show, The View și Good Morning America. A mai publicat: The Little Black Book of Style (2007), The One Hundred: A Guide to the...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor