TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Manual de stil. Gentleman

Dana Budeanu
Colecții/Serii: Bonton
Această a doua carte pe care am scris-o s-a născut dintr-un imens sentiment de regret care nu are nimic în comun cu pornirile ce m-au...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-143-178-9
EAN-16: 9789731431789
Dimensiuni: 14,5x20 cm
Tip copertă: Hardcover

Manual de stil. Gentleman

MAI MULTE DESPRE CARTE

Această a doua carte pe care am scris-o s-a născut dintr-un imens sentiment de regret care nu are nimic în comun cu pornirile ce m-au împins către prima încercare. Regretul s-a născut din permanenta frustrare pe care o simţ atunci când merg pe stradă şi nu observ nici un gentleman. Nici măcar unul. Mă refer, bineînţeles, la o impresie creată doar de un prim contact vizual.

Din punct de vedere vestimentar bărbatul din ziua de astăzi s-a transformat în ceva aproape imposibil de privit. În afară de peisajul superb din jurul liceelor unde, culmea, tinerii dau un incredibil exemplu de informaţie stilistică şi de adaptare vestimentară, restul, strada, ţipă de prost-gust.

Aş vrea să mă pot întoarce în timp, măcar pentru o clipă, să retrăiesc vremurile în care o simplă privire asupra celor din jur inspira rafinament. (Autoarea)

Autor: Dana Budeanu
Ilustrator: Valeria Moldovan
Data apariției: mai 2008
Editura: Nemira
Titlu original: -
Pagini: 152
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
stil, rafinament, vestimentație, garderobă, bun-gust, prost-gust, impresie
  • Dana Budeanu - Autor
    Dana Budeanu a studiat marketing-management la Royal Holloway of London, a făcut un master în european business la London School of Economics, iar în prezent îşi dă doctoratul în integrare europeană la University College London.
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor