TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Un adulter în familia comunistă: România și SUA în anii '60

Gabriel Stelian Manea
De ce sa cititi o carte despre Romania si America, despre Ceausescu si Nixon, despre romani in S.U.A. si americani la Bucuresti? Pentru ca trebuie....
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-537-339-6
Dimensiuni: 17x24 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Un adulter în familia comunistă: România și SUA în anii '60

MAI MULTE DESPRE CARTE

De ce sa cititi o carte despre Romania si America, despre Ceausescu si Nixon, despre romani in S.U.A. si americani la Bucuresti? Pentru ca trebuie. Altfel, v-ar fi foarte greu sa intelegeti situatia de astazi, asteptarile noastre, individuale si colective, de la acest stat. Autorul lucrarii ne ajuta sa intelegem locul Americii si al relatiilor bilaterale in prezent si sa decidem daca avem nevoie de aceasta istorie comuna.

 „Daca printr-o tacaneala a Istoriei s-ar reface peisaje politice internationale din fragmente de epoci diferite nu putini dintre noi am fi aceia care ne-am aminti perfect despre vorbele aspre ale presedintilor S.U.A. la adresa U.R.S.S. („Imperiul Raului”- Ronald Reagan) sau referitoare la dictaturile extravagante din state esuate si compromise institutional („Axa Raului”- George W. Bush). Cum am privi, insa, fotografia aceasta, care strabate tot textul volumului de fata, cu un Richard Nixon prins in hora cu Nicolae Ceausescu, la Bucuresti, in curtea Muzeului Satului, alaturi de romance bucolice, infasate in costume populare oficiale si atent supravegheati de serviciile secrete din, probabil, intreaga lume care conteaza?” (Florin Anghel)

Autor: Gabriel Stelian Manea
Data apariției: septembrie 2016
Pagini: 336
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
istorie, America, dictaturi, președinți

Opinia cititorilor