TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Îndrăzneața. Escapade pentru o viață de aventuri epice

Caroline Paul
În Îndrăzneața, Caroline Paul își descrie propriile aventuri epice, alături de cele ale altor fete și femei din...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-942-375-2
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Îndrăzneața. Escapade pentru o viață de aventuri epice

MAI MULTE DESPRE CARTE

În Îndrăzneața, Caroline Paul își descrie propriile aventuri epice, alături de cele ale altor fete și femei din întreaga lume, și ne dă numeroase ponturi pentru supraviețuire aventuroasă, ca postura de încredere în sine, cum să construim o busolă sau cum să estimăm temperatura de afară după țârâitul greierilor. Fiecare capitol cuprinde și o secțiune de jurnal, pentru notarea propriilor aventuri, încurajând astfel cititoarele să-și dezvolte apetitul pentru provocări și să aibă o relație sănătoasă cu riscul. Îndrăzneața este o carte despre lucrurile extraordinare care ni se pot întâmpla când ne depășim temerile și ne lăsăm conduși de entuziasm.

Autor: Caroline Paul
Ilustrator: Wendy MacNaughton
Traducător: Alex Bălă
Data apariției: octombrie 2016
Editura: Black Button
Pagini: 188
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
aventuri, jurnal, încredere, temeri
 • Wendy MacNaughton
  Ilustrator
  Caroline Paul - Autor
  Caroline Paul este autoarea romanului istoric East Wind, Rain și al volumului de memorii Fighting Fire. Caroline Paul este autoarea volumelor Pisica pierdută. O poveste adevărată despre iubire disperare și tehnologie GPS (de asemenea ilustrată de Wendy MacNaughton), East Wind, Rain și Fighting Fire. A fost printre primele femei pompier din San Francisco, pilotează avioane, se dă cu parapanta, face rafting, escaladează munți și...
  AFLĂ MAI MULTE
  Vezi toate cărţile
 • Caroline Paul
  Autor
  Wendy MacNaughton - Ilustrator
  Desenele lui Wendy MacNaughton au fost publicate în New York Times şi Wall Street Journal. Wendy MacNaughton este jurnalist grafic și o prezență constantă pe lista New York Times best sellers, printre ale cărei cărți se numără Pen & Ink:Tattoos and the Stories Behind Them, The City in Its Own Words, The Essential Scratch & Sniff Guide to Becoming a Wine Expert, The Essential Scratch & Sniff Guide to...
  AFLĂ MAI MULTE

Opinii Editoriale

Maria Popova, brainpickings.org
"Caroline Paul este una dintre cele mai extraordinare persoane pe care le cunosc – amazoană modernă, Shackleton, Amelia Earhart și Hedy Lamarr laolaltă – și, pentru că este și o scriitoare genială, a compus această carte cu autoironie pentru a ne demonstra că nimeni nu se naște amazoană modernă, Shackleton, Amelia Earhart și Hedy Lamarr laolaltă, dar, cu suficientă determinare, oricine poate deveni astfel, dacă răspunde provocărilor, trece peste imperfecțiuni și timiditate și privește toate acestea ca pe o parte a aventurii, mai degrabă decât ca pe un eșec în atingerea țelului."
Cheryl Strayed
"Poveștile aventurilor care te uimesc și te inspiră, alături de minunatele ilustrații ale lui Wendy MacNaughton, fac din Îndrăzneața cartea anului pentru curajoși și visători de orice vârstă."  
Black Button
Oricine visează să facă ceva care i s-a părut dintotdeauna mult prea greu, trebuie să le cunoască pe Caroline și Wendy. Încrederea, onestitatea și empatia lor îți dau puterea de a privi lumea cu alți ochi, unii mult mai curajoși.

Opinia cititorilor