TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Bibliotecara de la Auschwitz

Antonio G. Itubre
Colecții/Serii: Biblioteca Rao
Pentru romanul Biblioteca de la Auschwity, ziaristul şi scriitorul aragonez Antonio G. Iturbe a obţinut premiul Troa Libros, acordat de Fundaţia...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-609-880-9
Dimensiuni: 13x20,5 cm
Tip copertă: Hardcover

Bibliotecara de la Auschwitz

MAI MULTE DESPRE CARTE

Pentru romanul Biblioteca de la Auschwity, ziaristul şi scriitorul aragonez Antonio G. Iturbe a obţinut premiul Troa Libros, acordat de Fundaţia Troa.

Juriul i-a acordat premiul în unanimitate pentru "calitatea sa literară şi pentru valorile pe care le cuprinde". Conform membrilor juriului, "romanul se potriveşte perfect cerinţelor premiului: este foarte bine scris şi documentat şi reprezintă un omagiu adus cărţilor. O lecţie de supravieţuire şi o dovadă că speranţa nu trebuie sa lipsească niciodată din vieţile noastre"

Cartea se bazează pe povestea adevarată a unei supravieţuitoare a largărului de concentrare nazist, Dita Kraus, care trăieşte acum în Israel şi cu care autorul a luat legătura în cursul investigaţiilor pe care le-a făcut pentru realizarea romanului.

Autor: Antonio G. Itubre
Traducător: Graal Soft
Data apariției: mai 2015
Editura: RAO
Titlu original: La bibliotecaria de Auschwitz
Pagini: 412
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
dramă, nazism, moarte, literatură, familie, realitate, mister, roman

Opinii Editoriale

abc.es
Antonio G. Iturbe ne propune o poveste fantastică şi plină de speranţă, pe care a ştius să o transforme într-un roman tulburător şi pasionant, Bibliotecare de la Auschwitz, după patru ani de cercetări şi călătorii în care s+a confruntat cu îndoielor, ipoteze şi multe emoţii.

Opinia cititorilor