TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Prinsă la mijloc

Kelly Corrigan
Colecții/Serii: Vindecare spirituală
Pentru Kelly Corrigan, familia înseamnă totul. La vârsta de 36 de ani, ea avea o căsnicie reuşită, două fetiţe drăgălaşe şi o...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-8080-35-2
EAN-16: 9786068080352
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback

Prinsă la mijloc

MAI MULTE DESPRE CARTE

Pentru Kelly Corrigan, familia înseamnă totul. La vârsta de 36 de ani, ea avea o căsnicie reuşită, două fetiţe drăgălaşe şi o rubrică săptămânală la ziar. Deşi era o adultă realizată, Kelly încă se considera fetiţa carismaticului George Corrigan, un american de origine irlandeză. Ea era ancorată într-un spaţiu de mijloc, „în care statutul de părinte se suprapunea cu cel de fiică”.

Îşi îndeplinea în egală măsură îndatoririle de adult, dar fără să uite de părinţii ei. Procesul de maturizare al lui Kelly a fost accelerat dramatic atunci când şi-a descoperit un nodul la sân, primind apoi diagnosticul pe care nicio femeie nu doreşte să îl audă vreodată.

Când George a aflat la rândul lui că este bolnav de cancer într-o fază avansată, a fost rândul lui Kelly să se îngrijească de cel care a avut grijă de ea toată viaţa lui. Această dublă ipostază a ajutat-o pe Kelly să se maturizeze, aşa cum nu ar fi făcut-o nimic altceva.

Autor: Kelly Corrigan
Traducător: Cristian Hanu
Data apariției: octombrie 2010
Editura: Adevăr divin
Titlu original: The Middle Place
Pagini: 280
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
familie, copii, părinţi, cancer, îngrijire, maturizare
  • Kelly Corrigan Kelly Corrigan - Autor
    Kelly Corrigan a absolvit Universitatea din Richmond, apoi masteratul în literatură la San Francisco State University. În prezent este o cu scriitoare cunoscută care trăieşte în San Francisco Bay Area împreună cu soţul ei, Edward...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Winston-Salem Journal
Dacă participi la un club de lectură sau dacă îţi place pur şi simplu să citeşti, nu neglija această carte. Te asigur că nu o vei lăsa din mână până când nu o vei termina. În tot acest timp, vei râde, vei plânge şi te vei îndrăgosti de Kelly Corrigan şi de familia ei.
Darin Strauss, autoarea cărţilor More Than It Hurts You şi The Real McCoy
O poveste uimitoare, relatată cu o onestitate absolută. Prinsă la mijloc este o carte de memorii în forma ei ideală.

Opinia cititorilor