TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Bourdain. Kitchen Confidential. Aventuri din intimitatea restaurantelor

Anthony Bourdain
Necruțător față de apetitul orișicui, Anthony Bourdain ne descrie cu subiect și predicat ceea ce se întâmplă în spatele...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-8360-06-5
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Bourdain. Kitchen Confidential. Aventuri din intimitatea restaurantelor

MAI MULTE DESPRE CARTE

Necruțător față de apetitul orișicui, Anthony Bourdain ne descrie cu subiect și predicat ceea ce se întâmplă în spatele ușilor de la bucătărie. Atitudinea nemiloasă, caracteristică lui Anthony, se regăsește și în această carte delicios de haioasă și șocant de încântătoare, una care îi va fascina atât pe gurmanzi, cât și pe cei insensibili la arta culinară.

De la prima stridie gătită în Gironde, Franța, până la umila poziție de spălător de vase într-un restaurant din Provincetown (unde asistă pentru prima oară la adevăratele plăceri ale unui bucătar șef); de la bucătăria restaurantului Rainbow Room din Rockefeller Center până la traficanții de droguri din East Village, de la Tokio la Paris și înapoi la New York, poveștile culinare ale lui Bourdain sunt pline de pasiune și imprevizibil. Kitchen Confidential vă va face să salivați de poftă și să râdeți ținându-vă cu mâinile de burtă.

Autor: Anthony Bourdain
Traducător: Laura Fota‑Karsch
Data apariției: august 2012
Editura: Victoria Books
Titlu original: Kitchen Confidential: Adventures in the Culinary Underbelly
Pagini: 344
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
amintiri, bucătar, restaurante, America, aventuri, povești culinare
  • Anthony Bourdain - Autor
    Anthony Bourdain este autorul romanelor Bone in the Throat (2000) și Gone Bamboo (2000) și a autobiografiei Kitchen Confidential (Publica, 2012). În prezent este bucătar-șef la Brasserie Les Halles în New York și gazda unui show gastronomic de televiziune, Parts Unknown, difuzat pe postul CNN.
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Florin Porojan, Director General Franke Romania
"Kitchen Confidential este o carte la fel de savuroasă precum mâncarea bine gătită, reușind să transforme viața unui bucătar-șef într-o poveste captivantă presărată cu întâmplări relatate cu o sinceritate brutală, dar și cu simț al umorului. Însă, dincolo de orice, este o pledoarie despre pasiunea pentru gătit pe care autorul o transmite într-un mod vibrant în fiecare pagină a cărții. Pentru Franke este o mare plăcere să ofere cititorilor ocazia de a cunoaște detalii din culisele bucătariilor celor mai mari restaurante din lume, urându-vă să vă transformați propria bucătarie într-un spațiu creativ și o sursă de inspirație pentru „bucătarul-șef“ din voi."
Restaurant Business Magazine
"Cu inteligență și răutate în cantități egale, Bourdain realizează un lucru de neconceput: dezvăluie secrete ale meseriei, pe care atât bucătarii, cât și patronii de restaurante se tem să le aștearnă pe hârtie."

Opinia cititorilor