TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Povestea vieţii mele

Jacob Levy Moreno
Colecții/Serii: Psihologie-Psihoterapie
"În alte vremuri, Moreno ar fi fost profet, vrăjitor sau guru. În vremea sa, el a fost toate acestea şi om de ştiinţă. Însă,...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-707
Dimensiuni: 14,5x20 cm
Tip copertă: Paperback

Povestea vieţii mele

MAI MULTE DESPRE CARTE

"În alte vremuri, Moreno ar fi fost profet, vrăjitor sau guru. În vremea sa, el a fost toate acestea şi om de ştiinţă. Însă, indiferent de rolul jucat, el ar fi încercat întotdeauna să lecuiască spirite bolnave, să-i aline pe cei care au pierdut rostul vieţii şi să-i reînveţe a visa pe cei care au uitat să o facă. Îl îndurerau profund oamenii lipsiţi de încredere în forţa lor creatoare şi de spontaneitatea asociată cu aceasta. Pentru Moreno, unde există spontaneitate şi creativitate, există şi speranţă.

Cu zeci de ani înainte de apariţia psihoterapiei de grup sau a grupurilor de sprijin, a terapiei familiale, a gestalt terapiei şi a celorlalte, Moreno era practic singurul susţinător al metodelor de grup. Încrederea sa în puterea vindecătoare a grupului se baza pe credinţa că, în principiu, iubirea omenească altruistă reprezintă o resursă infinită.»

Jonathan Moreno

Autor: Jacob Levy Moreno
Traducător: Cristina Felea
Data apariției: 2008
Editura: Trei
Titlu original: Journal of Group Psychotherapy Psychodrama & Sociometry – Vol. 42, No. 1, The Autobiography of J.L. Moreno, MD, by Moreno, J.L.
Pagini: 208
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
psihoterapie, psihodramă, terapie de grup, Viena

Opinia cititorilor