TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Istorie trăită

Hilary Rodham Clinton
Pentru prima oară în limba română - o zguduitoare carte de memorii a unei Prime Doamne care a fermecat şi, totodată, a intrigat...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 9789731031071
Dimensiuni: 11x18 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Istorie trăită

MAI MULTE DESPRE CARTE

Pentru prima oară în limba română - o zguduitoare carte de memorii a unei Prime Doamne care a fermecat şi, totodată, a intrigat o lume întreagă: Hillary Rodham Clinton. De la anii copilăriei şi până la marile momente care au definit administraţia Clinton (ancheta Whitewater, întâlnirea istorică dintre Arafat şi Sharon, scandalul Monica Lewinsky) - totul prinde contur şi adâncime într-o carte care prezintă cu adevărat ISTORIE TRĂITĂ. 

Autor: Hilary Rodham Clinton
Traducător: Angelica Irinel Lazăr, Elena Plic, Verginica Barbu-Mititelu
Data apariției: noiembrie 2006
Editura: RAO
Titlu original: Living History
Pagini: 768
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
biografie, memorii, jurnal, prima doamnă, america

Opinii Editoriale

Hillary Rodham Clinton
"Nu m-am născut Primă Doamnă şi nici senator. Nu m-am născut membru al Partidului Democrat. Nu m-am născut avocat sau susţinător al drepturilor femeii şi ale omului. Nu m-am născut soţie sau mamă. M-am născut în America mijlocului de secol XX, un loc şi un timp al oportunităţilor. Am fost liberă să aleg ce le-ar fi fost imposibil generaţiilor anterioare de femei din ţara mea şi de neconceput pentru multe femei din lumea de astăzi. Am ajuns la maturitate într-un moment de apogeu al schimbărilor sociale şi am luat parte la bătăliile politice privind însemnătatea Americii şi a rolului său în lume. [...]La ora la care păşeam pragul Casei Albe fusesem modelată de educaţia primită de la părinţi, de educaţia din şcoală, de credinţa religioasă şi de tot ceea ce învăţasem până atunci - ca fiică a unui tată conservator înrăit şi a unei mame mai liberale, ca student activist politic, susţinător al drepturilor copilului, ca avocat, ca soţie a lui Bill şi ca mamă a lui Chelsea." 

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus