TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Michael Jordan VB-ROL-MICHJV-16-N-001
Vezi
galerie

Michael Jordan

de Roland Lazenby

Id: #244574

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Viaţa
 

Descriere produs

Grație relațiilor pe care le-a construit în timp cu antrenorii lui Jordan, a nenumăratelor cronici în care a consemnat activitatea sportivului atât din timpul perioadei în care a activat la juniori, cât și după ce a trecut la baschetul profesionist, a sutelor de interviuri cu prietenii, coechipierii și rudele lui Michael Jordan, Roland Lazenby a reușit să scrie un adevărat studiu despre jucătorul, simbolul și omul Jordan. 



Când se gândesc la Michael Jordan, celor mai mulți pasionați ai baschetului le vin în minte trei calități incredibile care îl definesc pe sportiv și care au intrat în istoria acestui sport: săritura, aruncarea și jocul. În ciuda măreției sale, personalitatea lui Jordan are însă și o parte întunecoasă: a fost un competitor nemilos și un împătimit al jocurilor de noroc. Michael Jordan: Viața este singura biografie care reușește să prezinte într-un mod echilibrat toate fațetele personalității acestui baschetbalist. 

extinde
 

Detalii produs

Autor: Roland Lazenby

Traducător: Florin Tudose, Vasile Decu, Raluca Chifu

Data apariției: mai 2016

Titlu original: Michael Jordan - The Life

ISBN: 978-606-722-166-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 816

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Victoria Books

Teme: curaj, curiozitate, încredere, pasiune, succes

 

Opinii editoriale

Revelatorie... O analiză fascinantă a omului singur și mândru din spatele simbolului strălucitor.

Publishers Weekly

„Michael Jordan: Viața este asemenea unui film ce merită vizionat de mai multe ori. Lazenby pare să fi adăugat suficient de multe cadre care nu au fost tăiate la montaj încât să dea suspans poveștii binecunoscute a unui sportiv desăvârșit.

Booklist

Încă de la primele pagini, biografia scrisă de Roland Lazenby se anunță a fi cea mai bună carte scrisă vreodată despre, poate, cel mai mare jucător de baschet din istorie... Lazenby este un cercetător înnăscut, care a depus o muncă foarte serioasă de colectare a datelor și a citatelor, ajungând, în cele din urmă, să compună o adevărată enciclopedie pe subiectul Jordan.

Colin Fleming, The Boston Globe
Roland Lazenby
Roland Lazenby
Autor

Roland Lazenby a urmat cursurile Institutului Militar din Virginia și ale Univer...

vezi autor