TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Conversaţii cu mine însumi

Nelson Mandela
Conversaţii cu mine însumi permite cititorilor să ajungă la omul din spatele figurii publice: de la epistolele scrise în cele mai...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 9786068360058
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback

Conversaţii cu mine însumi

MAI MULTE DESPRE CARTE

Conversaţii cu mine însumi permite cititorilor să ajungă la omul din spatele figurii publice: de la epistolele scrise în cele mai întunecate ore ale prizonieratului de 27 de ani al lui Mandela până la manuscrisul unei continuări neterminate a Long Walk to Freedom. În această carte, scrie notiţe sau chiar umple foi cu mâzgălituri în timpul întâlnirilor sau îşi consemnează visele neliniştite pe calendarul său de birou din celula din insula Robben; scrie jurnale, în vreme ce este căutat de poliţie în timpul luptelor antiapartheid de la începutul anilor 1960, sau discută cu prietenii în cele aproape 70 de ore de conversaţii înregistrate. 
În aceste pagini, nu este nici legendă şi nici sfânt; Mandela este ca mine şi ca tine. 

Un jurnal intim de la primele treziri ale conştiinţei sale politice până la rolul său catalizator de pe scena internaţională, Conversaţii cu mine însumi reprezintă o rară ocazie de a petrece timp cu omul Nelson Mandela, în felul său caracteristic de a fi: direct, clar, intim.

Autor: Nelson Mandela
Data apariției: 2013
Editura: Publica
Pagini: 472
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
autobiografie, dialog, întrebări, apartheid

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus