TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Ultimul bărbat american

Elizabeth Gilbert
Ultimul bărbat american a fost finalistă în cursa pentru premiile National Book Award şi National Book Critics Circle Award. În 2002,...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-50-2501-4
Dimensiuni: 14,5x20 cm
Tip copertă: Paperback

Ultimul bărbat american

MAI MULTE DESPRE CARTE

Ultimul bărbat american a fost finalistă în cursa pentru premiile National Book Award şi National Book Critics Circle Award. În 2002, New York Times a desemnat-o printre „cărţile remarcabile“ ale anului. În 2008, Time Magazine a inclus-o pe autoare în topul celor mai influenţi 100 de oameni din lume.

Elizabeth Gilbert l-a văzut pentru prima oară pe Eustace Conway pe trotuarul din faţa apartamentului ei din New York. Venea tocmai din Carolina de Nord, avea o îmbrăcăminte din piele de cerb şi purta cuţit la cingătoare. I-a impresionat pe newyorkezi, evident, dar cel mai mult a impresionat-o pe ea: a scris un articol despre acest american care a renunţat la orice formă de confort modern pentru a-şi construi propria lume, în vârf de munte. La scurt timp, şi-a dat seama că nu e destul: un astfel de om merita o carte întreagă.

În Ultimul bărbat american, Elizabeth Gilbert face portretul acestui erou contemporan care trăieşte, aşa cum ne-am dori mulţi dintre noi, în deplină armonie cu natura.

Elizabeth Gilbert este autoarea cărţii Mănâncă, roagă-te, iubeşte, bestseller internaţional, vândut în 5 milioane de exemplare în întreaga lume. Din ediţia românească, publicată la Editura Humanitas în 2008, s-au vândut în mai puţin de un an 30 000 de exemplare.

Autor: Elizabeth Gilbert
Traducător: Mădălina Constantin
Data apariției: 2009
Editura: Humanitas
Titlu original: The Last American Man
Pagini: 268
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
bestseller, memorii, evocare, portret, contemporaneitate
  • Elizabeth Gilbert Elizabeth Gilbert - Autor
    Elizabeth Gilbert (n. 1969 în Waterbury, Connecticut; studii de științe politice la New York University) a devenit celebră odată cu apariția volumului autobiografic Mănâncă, roagă-te, iubeşte (2006), megabestseller internaţional (10 milioane de...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Chicago Tribune
„Ultimul bărbat american reconstituie odiseea lui Conway. Gilbert vede în viaţa lui parabola timpului în care trăim, analizând modul în care cultura noastră ne vlăguieşte de tot ce ne este vital."
Entertainment Weekly
„Sunt atât de multe motive pentru care trebuie să citiţi această carte... Citiţi-o pentru portretul unui bărbat care nu s-a despărţit nici de pământul de sub picioare, nici de cerul de deasupra capului.“

Opinia cititorilor