TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
No Impact Man PH-COB-NO00IM-12-N-001
No Impact Man
Vezi
galerie

No Impact Man

de Colin Beavan

Titlu apărut în colecția Experiment la Philobia

Id: #226754

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Să renunţi la lumina electrică şi la hârtia igienică, la metrou, la televizor şi la mâncarea ambalată, să speli rufe în cadă, să mergi cu bicicleta şi să găteşti numai hrană organică doar ca să salvezi planeta – toate acestea par o nebunie. Este un experiment la care scriitorul şi bloggerul newyorkez Colin Beavan se supune timp de un an, antrenându-şi fiica, dar şi soţia împătimită de shopping.

Provocările zilnice, de la folosirea scărilor în loc de lift până la problema descompunerii gunoiului menajer, îi dezvăluie lui Beaven o nouă perspectivă asupra lumii.
Cumpărăturile făcute în piaţă, mesele preparate în familie şi jocurile pe care le inventează pentru a compensa lipsa televizorului îi apropie pe cei trei şi îi fac să trăiască viaţa cu intensitate şi bucurie. 



Alte titluri pentru Narcis Iordache (traducator):
Sperietorul (2013) ,
Efectul Facebook (2013) ,
extinde
 

Detalii produs

Autor: Colin Beavan

Traducător: Narcis Iordache, Călin Stoica-Diaconovici

Data apariției: 2012

Titlu original: No Impact Man: The Adventures of a Guilty Liberal Who Attempts to Save the Planet, and the Discoveries He Makes About Himself and Our Way of Life in the Process

ISBN: 978-606-93046-2-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 328

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Philobia

 

Opinii editoriale

"Proiectul lui Beavan are o importantă încărcătură emoţională şi ecologică. No Impact Man funcţionează mai ales pentru că Beavan este inteligent, amuzant, provocator şi, mai presus de toate, sincer.“ 

The Philadelphia Inquirer