TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Urme pe nisip PH-ANJ-URMEPN-14-N-001
Urme pe nisip
Vezi
galerie

Urme pe nisip

de Anne-Dauphine Julliand

Titlu apărut în colecția Portrete la Philobia

Id: #240456

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Povestea incepe pe o plaja, in momentul in care Anne-Dauphine observa ca fetita ei de doi ani merge cu piciorul indreptat spre exterior. Se va descoperi ca Thais sufera de o boala genetica rara. Ii ramasesera doar cateva luni de trait. 

Cum sa fii fericit in aceasta situatie? Prin aceasta carte emotionanta, autoarea ne arata ca se poate. La sfarsitul lecturii, nu mai vedem la fel nici viata, nici moartea.

Si cand viata nu mai are zile, sa dam viata zilelor, nu doar pentru ca nu stim ce ne rezerva ziua de maine ci si pentru ca sansa de impartasi dragostea copiilor nostri si de a petrece timp cu ei este un dar nepretuit.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Anne-Dauphine Julliand

Traducător: Mihaela Cojocariu

Data apariției: februarie 2014

Titlu original: Deux petits pas sur le sable mouillé

ISBN: 978-606-8560-04-5

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 216

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Philobia

 

Opinii editoriale

"Acum vad viata cu totul diferit. Intr-adevar, cartea mea vorbeste despre boala si despre moarte, dar este o adevarata oda vietii si iubirii. Cand au aflat ca Thais este bolnava, multi au crezut ca viata mea se va transforma in cosmar. Acum au ocazia sa inteleaga ca lucrurile nu au stat deloc asa. In putinul timp petrecut alaturi de fetita mea, am invatat ca poti alege sa fii fericit si sa iubesti, in ciuda suferintei. O viata frumoasa nu este neaparat o viata fara suferinte, ci una in care reusim sa le depasim. Si cand viata nu mai are zile, trebuie sa dam viata zilelor.“

Anne-Dauphine Julliand