TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Ginecologie endocrinologică

Petrache Vârtej
Colecții/Serii: All Medical
Lucrarea Ginecologie endocrinologica este o premiera in literatura medicala romaneaca, fiind adusa la zi cu ultimele achizitii stiintifice in...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-571-956-2
Dimensiuni: 17x24 cm
Tip copertă: Paperback

Ginecologie endocrinologică

MAI MULTE DESPRE CARTE

Lucrarea Ginecologie endocrinologica este o premiera in literatura medicala romaneaca, fiind adusa la zi cu ultimele achizitii stiintifice in domeniu. Este structurata in opt mari capitole, in care se regasesc aspecte de mare actualitate cu implicatii practice: biologia moleculara si apoptoza, fiziologia si fiziopatologia etapelor biologice din viata sexuala a femeii, procrearea asistata medical, bioritmurile in reproducerea umana etc.

La sfarsitul volumului este inserat si un capitol privind tratamentul hormonal in ginecologie, un veritabil ghid terapeutic de mare utilitate pentru medicii practicieni.

Reeditarea tratatului a fost impusa de explozia informationala actuala, toate capitolele fiind revizuite si completate cu ultimele informatii stiintifice din literatura de specialitate.

Data apariției: februarie 2010
Editura: Allfa
Titlu original: -
Pagini: 664
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
ginecologie, medicină, endocrinologie, biologie moleculară, apoptoza, bioritmuri
  • Petrache Vârtej - Autor
    Prof. univ. dr. Petrache Vârtej este medic primar la Clinica de Obstetrica si Ginecologie a Spitalului Universitar de Urgenta, Bucuresti, si autor (sau coautor) a 16 monografii si peste 350 de lucrari stiintifice. Ca o recunoastere a meritelor sale in activitatea de cercetare stiintifica a fost ales membru in numeroase societati medicale internationale de prestigiu (Academia Internationala de Reproducere Umana, Societatea Internationala de Ginecologie...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus