TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Proiectul primar LI-MAS-PROIEP-17-N-001
Proiectul primar
Vezi
galerie

Proiectul primar

de Mark Sisson

Titlu apărut în colecția Citeşte sănătos la Lifestyle

Id: #249815

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Reprogramează-ți genele pentru a avea o sănătate excelentă

Combinând știința genetică modernă cu biologia evoluționistă, Proiectul primar demontează o serie de mituri pe care medicina clasică și înțelepciunea convențională au ajuns să le accepte ca adevăruri. 

Mark Sisson îl poartă pe cititor într-o călătorie fascinantă de-a lungul evoluției umane, comparând viața și sănătatea de fier a strămoșilor noștri cu viața unei familii contemporane, expunând potențialele probleme de sănătate pe care le poate provoca încercarea de a trăi conform obiceiurilor larg răspândite în lumea de azi.

Sisson ne oferă o soluție transpusă în 10 legi privind stilul de viață, care ne pot ajuta să ne reprogramăm genele astfel încât să ne bucurăm de sănătate, să scăpăm fără eforturi de kilogramele în plus și să avem energie fără limite. Cititorul poate afla că:
* o alimentație bogată în grăsimi de calitate poate, de fapt, să ajute la scăderea greutății;
* dietele populare, sărace în lipide și bogate în cereale, pot declanșa bolile și o creștere continuă a greutății corporale;
* excesul de exerciții fizice de tip cardio afectează negativ sistemul imunitar;
* unele dintre cele mai folosite medicamente din zilele noastre pot să înrăutățească starea de sănătate.


extinde
 

Detalii produs

Autor: Mark Sisson

Traducător: Constantin Dumitru Pălcuş

Data apariției: august 2017

Titlu original: The Primal Blueprint: Reprogram your genes for effortless weight loss, vibrant health, and boundless energy

ISBN: 978-606-789-056-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 472

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Lifestyle

 

Opinii editoriale

"Proiectul primar a fost una dintre cărțile care au însoțit încă de la început apariția mișcării paleo pentru sănătate și a trecut cu bine testul timpului. Milioane de oameni duc o viață mai sănătoasă datorită activității lui Mark, printre ei numărându-mă și eu." - Robb Wolf, autorul bestsellerului New York Times The Paleo Solution: 

The Original Human Diet

"Influența lui Mark Sisson s-a extins pe tot globul și a fost pentru noi o sursă de inspirație în promovarea imaginii de ansamblu a principiilor unui stil de viață sănătos. Spre deosebire de multe alte programe de dietă și fitness stresante, Proiectul primar oferă o metodă rațională de modificare a stilului de viață, care permite exprimarea preferințelor personale." - Keris Marsden și Matt Whitmore, autori ai cărților Paleo Primer și Paleo Primer: 

Second Helping