TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Logopedia. Terapia tulburărilor de limbaj. Structuri deschise TR-CBH-LTTDLS-16-N-001
Logopedia. Terapia tulburărilor de limbaj. Structuri deschise
Vezi
galerie

Logopedia. Terapia tulburărilor de limbaj. Structuri deschise

de Carolina Bodea Hațegan

Titlu apărut în colecția Psihologie-Psihoterapie la Trei

Id: #243864

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Limbajul, ca funcţie psihică specific umană, se află la confluenţa mai multor discipline, printre care filosofia, psihologia, neurobiologia, psihopedagogia specială, logopedia. Tulburările sale, fie că sunt de natură organică, funcţională sau psihologică, restrâng capacitatea de comunicare a individului şi, implicit, viaţa lui socială, locul său în lume.

În cartea de faţă, pornind de la modelele explicative ale tulburărilor de limbaj şi prezentând metode de evaluare şi intervenţie a căror eficacitate a fost demonstrată ştiinţific, autoarea realizează o deschidere spre tulburările emoţionale, comportamentale, de învăţare şi nu numai, încadrându-le în contextul mai larg al mentalului uman.

Propunând direcţii concrete de evaluare şi intervenţie în cazul unor tulburări ale limbajului precum dislalia, bâlbâiala, rinolalia, dizartria, afazia, tulburările de voce, întârzierea în dezvoltarea limbajului, această carte are o importantă latură practică, îmbogăţind literatura de specialitate printr-un demers inovator şi binevenit.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Carolina Bodea Hațegan

Data apariției: aprilie 2016

ISBN: 978-606-719-722-8

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 640

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x20,5 cm - A5

Hârtie: 80g/m

Editura: Trei