TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Geriatrie şi geropatologie pentru asistenţi medicali AL-MOM-GIGPAM-11-P-001
Vezi
galerie

Geriatrie şi geropatologie pentru asistenţi medicali

de Monica Moldoveanu

Id: #212181

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Geriatrie şi geropatologie pentru asistenţi medicali vine în sprijinul elevilor şcolilor postliceale sanitare, la baza sa aflându-se nevoia de cunoaştere şi perfecţionare a viitorului asistent medical. Creşterea demografică a populaţiei vârstnice impune o bună cunoaştere a particularităţilor vârstei a treia, atât de publicul larg, cât mai ales de personalul sanitar. 

Această lucrare respectă programa de pregătire a asistenţilor medicali, adăugând şi o serie de informaţii care să confere o perspectivă unitară asupra particularităţilor fiziologice, patologice şi terapeutice ale vârstei a treia. Sunt abordate aspectele medico-sociale complexe ale procesului de îmbătrânire, dar şi evenimente cu un important răsunet în viaţa psiho-afectivă a individului, precum pensionarea sau integrarea vârstnicului în instituţii specializate.

Abordarea medico-psiho-socială a problematicii vârstnicului oferă o viziune integrată a informaţiei, utilă atât elevilor şcolilor sanitare, cât şi asistenţilor medicali. Totodată, poate fi considerat un îndrumar util şi studenţilor facultăţilor de medicină generală şi farmacie, asistenţilor sociali, psihologilor, medicilor de familie sau de alte specialităţi etc.      

extinde
 

Detalii produs

Autor: Monica Moldoveanu

Data apariției: septembrie 2011

ISBN: 978-973-571-994-4

EAN-16: 978973571994

Copertă: Paperback

Număr pagini: 144

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Allfa