TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Edentaţia totală 9789736591228
Edentaţia totală
Vezi
galerie

Edentaţia totală

de Emilian Huţu

Id: #239907

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Impactul apariţiei edentaţiei totale asupra fiziologiei normale a omului şi asupra vieţii sociale este deosebit de puternic, favorizând apariţia sau amplificarea a numeroase boli şi afectând cu prisosinţă relaţiile interumane pe multiple planuri.

 

La ora actuală, edentaţia totală este mult mai rară, datorită succeselor tratamentelor odontale, parodontale şi protetice. Cu toate acestea, ea reprezintă şi acum o boală cu mare răspândire în masă, care necesită un rapid şi eficient tratament protetic.


Edentaţia totală trebuie cunoscută în amănunţime de studenţii şi de tinerii medici stomatologi, de aceea colectivul care a scris această carte se adresează în primul rând lor.

Ideea realizării unei monografii despre edentaţia totală şi-a demonstrat cu prisosinţă utilitatea. Fără a fi exhaustivă, lucrarea caută să ofere informaţii în legătură cu datele esenţiale ale problemei, în concordanţă cu lucrările recent apărute în lumea medicală. În acest fel se continuă şi se perfecţionează o veche tradiţie a Şcolii de Protetică Dentară din Bucureşti, care a avut şi în acest domeniu iluştri reprezentanţi şi ai cărei foşti studenţi au demonstrat cu cinste în multe ţări ale lumii stăpânirea unei bogate pregătiri teoretice şi practice.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Emilian Huţu

Data apariției: septembrie 2008

ISBN: 9789736591228

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 256

Limbă: Română

Dimensiuni: 17x24 cm - Academic / X4

Hârtie: 80g/m

Editura: Naţional