TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Pocket ECG. Ghid de informare rapidă (Ediția a II-a)

Bruce Shade
Această carte, după cum îi spune și titlul, este un ghid de buzunar, ușor și rapid de consultat, care oferă informații de referință....
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-587-137-3
Dimensiuni: 11x18 cm
Tip copertă: Paperback brosat
Alte volume:

Pocket ECG. Ghid de informare rapidă (Ediția a II-a)

MAI MULTE DESPRE CARTE

Această carte, după cum îi spune și titlul, este un ghid de buzunar, ușor și rapid de consultat, care oferă informații de referință. Cititorul are acces imediat la informații-cheie privind diferitele arimii și alte afecțiuni cardiace. Aceste informații esențiale (ceea ce trebuie să știți) sunt redate în pagină cu coduri de culori atractive vizual, astfel încât să se identifice rapid traseele ECG întâlnite în practica clinică. De asemenea, este un instrument util pentru studenți la orele de curs pentru căutarea rapidă de informații-cheie. De dimensiuni mici și compact, poate fi purtat ușor într-un buzunar.

Capitolul 1 conține o scurtă introducere privind localizarea inimii și plasarea electrozilor.

În capitolul 2 este descris procesul de analiză a ECG-ului în nouă pași, cu interpretarea traseelor normale și modificate; este demonstrat modul de calcul al frec venței cardiace, de identificare a aritmiilor și de identificare și măsurare a diferitelor unde, segmente și intervale.

În capitolele 3-7 sunt redate caracteristicile aritmiilor nodale, atriale, joncționale, atrioventriculare, ventriculare, precum și ale blocurilor cardiace atrioventriculare. Fiecare traseu este însoțit de desene care ilustrează originea și locul de apariție a aritmiei respective. Toate acestea ajută la înțelegerea aritmiilor din punct de vedere electrocardiografic.

În capitolul 8 se introduce conceptul de axă electrică.

În capitolele 9 și 10 sunt descrise trasee ECG cu 12 derivații.

Autor: Bruce Shade
Data apariției: martie 2015
Editura: All
Pagini: 160
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
ECG, ghid de buzunar, consult, afecţiune cardiacă, instrument util, aritmii, segmente, intervale

Opinia cititorilor