TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Detoxifiere prin dietă alcalină PR-ROB-DETPDA-20-N-001
Detoxifiere prin dietă alcalină
Vezi
galerie

Detoxifiere prin dietă alcalină

de

Titlu apărut în colecția SelfHealing la Prestige

Id: #322885

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Detoxifiere prin Dietă Alcalină te va ajută  slăbeșți-ți refaci imunitatea, -ți calmezi digestia și  te bucuri de o sănătate debordantă.


Echilibrul - egal viață. La bază, corpurile noastre fac din noi niște luptători, pentru că organismul va lăsa totul baltă, spre a obține echilibrul. Atunci când dezechilibrăm un sistem, ne forțăm organismul să facă ceea ce a fost conceput să facă în mod natural. Detoxifiere prin Dietă Alcalină este un mod diferit de gândire, asupra organismului nostru, despre cum să ne putem reface, vindeca și reporni rapid, spre o sănătate optimă. Țelul suprem al corpului este acela de a menține homeostazia și echilibrul în toate cele Cinci Sisteme Principale: endocrin, imunitar, digestiv, de detoxifiere și de tamponare alcalină (reglare pH). Însă, prin alegerile noastre alimentare și prin cele ce țin de stilul de viață, ne supunem adesea organismul unei stări de urgență. Din această stare constantă de urgență apare îmbolnăvirea și, implicit, boala. De peste 10 ani, mentorul în sănătate, Ross Bridgeford, a îndrumat mii de oameni prin programele sale de curățare alcalină.

 

În cartea Detoxifiere prin Dietă Alcalină, el „și-a distilat” programul până când a obținut un program aplicabil în șapte zile, complet, cu liste de cumpărături, cu rețete și cu sfaturi de încurajare de la cei care s-au refăcut, in urma acestei terapii. Trebuie să o luăm de la zero. Trebuie să-i dăm organismului uneltele necesare pentru a se repara, a-și reveni, a se reconstrui și a prospera. Având la dispoziție șapte zile extrem de hrănitoare, pline de alimente reale, complete, energizante, special alese.

extinde
 

Detalii produs

Autor:

Traducător: Roxana Durdureanu

Data apariției: decembrie 2021

ISBN: 978-606-9609-86-6

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 216

Limbă: Română

Dimensiuni: 17x23,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Prestige

Teme: natură

 

Opinii editoriale

Sănătatea radiantă este posibilălasă această minunată carte  îți arate calea.”

Kris Carr, New York Times, cel mai bine vândut autor