TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Ketofast. Combină puterea postului intermitent cu dieta ketogenetică AT-JOM-KCPPIC-19-N-001
Ketofast. Combină puterea postului intermitent cu dieta ketogenetică
Vezi
galerie

Ketofast. Combină puterea postului intermitent cu dieta ketogenetică

de

Id: #306127

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Sunt mai mult decât nerăbdător să implementați ceea ce eu consider a fi una dintre cele mai puternice strategii fizice care nu numai că va ajută să va recuperați sănătatea, ci și să o îmbunătățiți până la niveluri despre care nu ați crezut vreodată că ar fi fost posibile. - Dr. Joseph Mercola
 
Există trei beneficii majore de care va veți bucură prin KetoFast:
 
- Detoxifierea. Facilități eliminarea toxinelor la care am fost expuși cu toții în ultimul secol. Majoritatea acestor toxine sunt solubile în grăsimi și sunt depozitate în celulele grase. Când treceți prin perioade în care limitați cantitatea de hrană consumată și aveți flexibilitate metabolică (respectiv  sunteți capabili să ardeți grăsimi drept combustibil), veți începe să ardeți depozitele de grăsimi viscerale, care sunt încărcate cu toxine, și să le eliminați, astfel încât toxinele să poată fi procesate și eliminate.
- Activarea celulelor stem. Celulele stem sunt celule din care sunt generate toate celelalte celule cu funcții specializate. Acestea furnizează materia prima pentru a înlocui celulele deteriorate sau bolnave din corp, și atunci când va angajați în perioade mai lungi de post, stimulați producția lor.
- Autofagia. Autofagia înseamnă literalmente „autoconsum”; este procesul natural al corpului de a face curățenie. Autofagia elimina proteinele deteriorate și părțile celulare deteriorate, cum ar fi mitocondriile. De asemenea, joacă un rol în eliminarea agenților patogeni. Autofagia este o strategie metabolică vitală pentru vindecarea și regenerarea celulară și este importantă pentru a va maximiza sănătatea.
extinde
 

Detalii produs

Autor:

Data apariției: octombrie 2019

ISBN: 978-606-8758-56-5

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 233

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Atman