TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Taylor. Manual de diagnostic diferenţiat AL-DAA-TAMDDD-16-N-001
Vezi
galerie

Id: #242977

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Ca medic, te confrunți de multe ori cu provocarea de a diagnostica pacienții pe baza acuzelor sau a îngrijorărilor nediferențiate și uneori confuze. „Taylor - Manual de diagnostic diferențial” este instrumentul ideal în procesul de diagnosticare a pacienților. Te ține la curent cu cele mai noi informații din domeniul manifestărilor clinice și al practicii medicale. Te ajută să găsești un diagnostic clar și sigur. Îți oferă acces rapid la toate informațiile de care ai nevoie.

Lucrarea cuprinde: Mai mult de 140 de capitole care prezintă simptomele și diagnosticul specific pentru afecțiunile tuturor organelor; Fiecare capitol servește ca o sursă de informare de sine stătătoare concisă, clară și ușor de citit; Tabele și casete informative menite să îți înlesnească munca; O analiză detaliată a testelor de laborator și a examenelor imagistice.

Lucrarea se adresează medicilor din asistența medicală primară și altor furnizori de servicii de sănătate, inclusiv medici rezidenți, studenți și asistenți medicali.  

extinde
 

Detalii produs

ISBN: 978-606-587-304-9

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 536

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: All

 

Opinii editoriale

„Creșterea «presiunii de a produce» în contextul clinic și necesitatea unei asistențe medicale de înaltă calitate au făcut utilizarea eficientă a timpului în clinică esențială pentru practicienii din îngrijirea medicală primară. Taylor – Manual de diagnostic diferențial este conceput pentru a sprijini practicianul ocupat în procesul de diagnosticare a problemelor pacientului în acest mediu.”

Dr. Paul M. Paulman, Omaha, Nebraska, Editor-șef