TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Reglarea dezechilibrelor hormonale

Sara Gottfried
O viață sănătoasă fără medicamente sintetice sau terapii scumpe. Cel mai bun moment să luați măsuri pentru o viață sănătoasă e...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-33-0121-6
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Reglarea dezechilibrelor hormonale

MAI MULTE DESPRE CARTE

O viață sănătoasă fără medicamente sintetice sau terapii scumpe.

Cel mai bun moment să luați măsuri pentru o viață sănătoasă e înainte să vă confruntați cu probleme precum creșterea în greutate și instabilitatea emoțională și înainte să dezvoltați afecțiuni grave, cum ar fi depresia sau cancerul de sân.

De ce să nu faceți o schimbare durabilă acum, înainte să vă treziți într-un cabinet medical, ținând în mână o rețetă pentru medicamente, sau, și mai rău, pregătite pentru o intervenție chirurgicală invazivă?

Autoarea, medic ginecolog, absolventă a Universității Harvard, vă arată că există scăpare din iadul hormonal provocat de premenopauză și perimenopauză, dar și de stres, alimentație, sedentarism și starea de spirit negativă. Metoda de echilibrare hormonală pe care o propune îmbină terapiile naturiste cu rigoarea științifică, folosește teste și chestionare pentru depistarea cauzelor dezechilibrelor hormonale și garantează că vă veți simți din nou vesele, pline de energie și sexy, indiferent de vârstă.

O carte care vă va schimba viața!

Metode verificate pentru a scăpa de instabilitatea emoțională, problemele de concentrare, insomnii, greutatea în exces și libidoul scăzut.

Autor: Sara Gottfried
Data apariției: octombrie 2015
Editura: Litera
Pagini: 528
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
viață sănătoasă, instabilitatea emoțională, depresie, stres, alimentație, sedentarism, echilibrare hormonală

Opinia cititorilor