TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Harrison. Pneumologie și terapie intensivă AL-JOL-HAPITI-17-N-001
Vezi
galerie

Harrison. Pneumologie și terapie intensivă

de Joseph Loscalzo

Titlu apărut în colecția Harrison la All

Id: #248966

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Totul despre pneumologie și terapie intensivă, sub emblema HARRISON


Harrison. Pneumologie și Terapie intensivă reunește capitolele despre afecțiunile respiratorii și terapia intensivă publicate în ediția a XVIII-a a prestigioasei lucrări „Harrison’s Principles of Internal Medicine”. Volumul de față oferă cele mai recente cunoștințe în domeniu, prin rigoarea științifică și autoritatea care definesc seria Harrison. Se remarcă prin acoperirea completă, actuală, a subiectelor de medicină pulmonară și terapie intensivă și a celor privind abordarea generală a pacientului în stare critică.

Lucrarea cuprinde:

  • 43 de capitole scrise de specialiști în domeniul pneumologiei și al terapiei intensive
  • O secțiune introductivă importantă, „Diagnosticarea tulburărilor respiratorii“, care oferă o prezentare de ansamblu a sistemelor
  • Secțiunea „Recapitulare și autoevaluare“ formată din 140 de întrebări de dificultate crescută și răspunsurile lor, care furnizează elemente suplimentare de învățare
  • O anexă utilă cu valorile de laborator cu importanță clinică


Unic în această lucrare: prezentarea afecțiunilor critice comune, a sindroamelor și tulburărilor care complică bolile critice.


Public-țintă: Lucrarea se adresează atât medicilor în formare (studenţi şi rezidenţi), cât şi medicilor experimentaţi din domeniul pneumologiei și terapiei intensive sau de alte specialităţi.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Joseph Loscalzo

Traducător: Cristina Georgiana Solomon

Data apariției: aprilie 2017

ISBN: 978-606-587-350-6

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 624

Limbă: Română

Dimensiuni: 21x27 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: All

 

Opinii editoriale

Nu există o șansă sau o obligație mai mare pentru un om decât aceea de a deveni medic. În îngrijirea celor suferinzi, medicii au nevoie de abilități tehnice, pregătire științifică și compasiune. Cei care vor adăuga înțelepciune și curaj la aceste calități vor deveni un sprijin real pentru semenii lor. Medicul nu trebuie să ceară mai mult de la viață și nici să accepte mai puțin.” 

Tinsley R. Harrison, www.harrisonsim.com