TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Sănătatea femeii în înţelepciunea chineză

Xiaolan Zhao
Această lucrare este un studiu obiectiv al etapelor vieţii fiecărei femei, incluzând multe sugestii practice pentru a trăi în armonie...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-571-755-1
Dimensiuni: 16x23 cm
Tip copertă: Paperback

Sănătatea femeii în înţelepciunea chineză

MAI MULTE DESPRE CARTE

Această lucrare este un studiu obiectiv al etapelor vieţii fiecărei femei, incluzând multe sugestii practice pentru a trăi în armonie cu ritmurile naturii, pentru a preveni bolile şi a menţine sănătatea. Starea sănătăţii noastre se poate îmbunătăţi doar prin simple modificări de dietă, ale stilului de viaţă sau prin modul în care reuşim să ne dominăm emoţiile, să facem faţă stresului zilnic. Împărtăşind poveşti atât din propria viaţă, cât şi din cele ale pacientelor sale, Xiaolan Zhao ne învaţă cum să creăm legături benefice cu noi înşine, cu corpul şi cu propriile emoţii.

Data apariției: octombrie 2008
Editura: Allfa
Pagini: 336
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
medicină alternativă, sănătate, stress
  • Xiaolan Zhao - Autor
    Xiaolan Zhao Înainte de a veni în Canada, Xiaolan Zhao a fost chirurg şi doctor practicant de medicină tradiţională în China. Observând că medicina alternativă captează din ce în ce mai mult atenţia oamenilor, ea îşi deschide propria clinică de medicină tradiţională chinezească în Toronto.
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus