TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Ceaiurile vindecătoare. Infuzii şi decocturi

Telphon Thierry
Colecții/Serii: Cărți practice
Retrogradate la rangul de leacuri babesti, ceaiurile au totusi un potential curativ uitat de prea mult timp. Planta, in comparatie cu medicamentul...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-47-0610-5
Dimensiuni: 13x21 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Ceaiurile vindecătoare. Infuzii şi decocturi

MAI MULTE DESPRE CARTE

Retrogradate la rangul de leacuri babesti, ceaiurile au totusi un potential curativ uitat de prea mult timp. Planta, in comparatie cu medicamentul numit clasic, prezinta avantajul unui numar mai mare de proprietati farmacologice, care permit tratarea mai multor simptome in acelasi timp. Ea actioneaza in profunzime, intr-o directie pur fiziologica, respectand astfel echilibrele interioare.
Ceaiurile vindecatoare ne propune peste 100 de patologii (abces dentar, anghina, digestie dificila, gripa, menstruatie dureroasa...), care pot fi tratate cu infuzii si decocturi, pentru fiecare dintre ele existand o formula de tratament general si/sau de aplicare locala, fie sub forma de bai de gura, de gargara, de comprese, fie sub forma de bai oculare, de instilatii nazale ii auriculare.
In continuare, autorul prezinta un catalog cu 159 de plante si proprietatile lor, moduri de utilizare, perioade de recoltare, indicatii si contraindicatii.
Cartea de fata, foarte practica, va ajuta sa dobanditi o cunoastere completa a plantelor si a puterilor lor terapeutice.
Doctorul T. Telphon este medic generalist, fitoterapeut, stabilit la Paris din 1989. El ocupa functia de secretar-adjunct in cadrul Societe Francaise d`Endobiogenie Medicale..

Autor: Telphon Thierry
Data apariției: 2009
Editura: Paralela 45
Pagini: 312
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
medicină, homeopatie, tratamente naturiste, leac, ceai, băi oculare, compresii,

Opinia cititorilor