TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Vindecare prin autotratament MP-LIH-VINDPA-11-N-001
Vindecare prin autotratament
Vezi
galerie

Vindecare prin autotratament

de Li Hesheng

Id: #236615

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Vindecare prin autotratament este o carte de exercitii si metode terapeutice elaborate de faimosul maestru al artelor martiale Li Hesheng, in urma unei practici indelungate. Cercetarile sale minutioase s-au indreptat in special catre gasirea celor mai simple si mai eficiente metode, pe care sa le poata folosi oricine pentru a-si trata simptome aparute frecvent, ale unor boli acute sau chiar cronicizate.

Bazandu-se pe experienta personala in practica medicala si predarea artelor martiale, autorul expune peste o suta de metode si exercitii, pentru a fi practicate de cei ce sufera de boli respiratorii, cardiovasculare, gastrointestinale, urogenitale, nervoase, ale organelor de simt etc., dar si de cei care doresc sa-si intretina sanatatea pentru a fi mereu in cea mai buna forma.

Exercitiile sunt simple si usor de invatat, iar efectele evidente permit renuntarea la medicamente sau reducerea treptata a folosirii acestora. Fiecare exercitiu este insotit de imagini, care permit efectuarea lui corecta.

La sfarsitul cartii exista un index al punctelor de presopunctura folosite, pentru localizarea lor mai rapida, si un index al indicatiilor de tratament. 

extinde
 

Detalii produs

Autor: Li Hesheng

Traducător: Ioana Bârzeanu

Data apariției: 2011

ISBN: 978-973-728-509-6

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 128

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Meteor Press