TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Manual de medicină naturistă

J. L. Berdonces
In ultimele decenii, medicina naturista a fost recunoscuta pentru instrumentele si tehnicile eficiente de insanatosire, iar adeptii ei sunt tot mai...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-571-741-4
Dimensiuni: 17x24 cm
Tip copertă: Paperback

Manual de medicină naturistă

MAI MULTE DESPRE CARTE

In ultimele decenii, medicina naturista a fost recunoscuta pentru instrumentele si tehnicile eficiente de insanatosire, iar adeptii ei sunt tot mai numerosi. Avand in vedere efectele secundare ale multor medicamente, atentia se indreapta spre pamant, spre plantele pe care le cultivam si spre alimentele care ne vindeca in mod natural.

Organismul nostru are capacitatea de a se regenera fara a fi nevoie sa-l fortam cu substante chimice sau, mai grav, cu substante toxice. De aceea au atat de mare succes terapiile naturale. S-a demonstrat ca aplicarea tratamentelor medicinei naturiste este mai sanatoasa si mai eficienta pe termen mediu si lung.  

Acest manual contine o culegere exhaustiva a tuturor acestor terapii naturale, numeroase tehnici, retete si sfaturi practice menite sa familiarizeze cu medicina naturista toti cititorii interesati de mentinerea propriei sanatati in armonie si echilibru. De la o autoritate de prim rang in acest domeniu, cititorul primeste o adevarata enciclopedie a tratamentelor naturiate, pentru a se bucura de o stare perfecta de sanatate.

In paginile ei sunt incluse:
simptome si remedii naturiste; aplicatii terapeutice ale produselor naturale; plantele medicinale cele mai utilizate; alimente care vindeca; vitamine, minerale si suplimente nutritionale; terapii holistice; tratamentul natural al afectiunilor psihosomatice.

Data apariției: aprilie 2010
Editura: Allfa
Pagini: 704
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
terapii naturale, medicină alternativă, sfaturi medicale, reţete, terapii holistice, suplimente nutritive
  • J. L. Berdonces - Autor
    Dr. J. L. Berdonces este doctor in medicina si un medic naturist recunoscut pe plan international. Este membru fondator al Asociatiei spaniole a medicilor naturisti si al Societatii spaniole de fitoterapie; participa in mod activ la cursuri, seminarii si in presa cu scopul de a raspandi ideile si conceptul de tratament naturist. Din anul 1992, conduce masterate in medicina naturista, la Universitatea din Barcelona. S-a specializat in studiul apelor si al plantelor...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus