TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Cele mai folosite 17 plante pentru vindecare

Eugen Giurgiu
Colecții/Serii: Medicină alternativă
In ultima perioada, plantele sunt din ce in ce mai des folosite, cu un real succes, in tratarea diferitelor afectiuni. Tot mai multe studii...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-728-513-3
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Cele mai folosite 17 plante pentru vindecare

MAI MULTE DESPRE CARTE

In ultima perioada, plantele sunt din ce in ce mai des folosite, cu un real succes, in tratarea diferitelor afectiuni. Tot mai multe studii stiintifice valoroase si aprofundate atesta influenta benefica a unor plante intrebuintate de sute de ani.

In aceasta carte se ofera o scurta  prezentare a celor mai cunoscute si des folosite astfel de plante, pe care le putem gasi si in spatiul romanesc. Cei interesati vor afla aici informatii de baza despre respectiva planta, modul in care poate fi preparata in functie de fitoterapia recomandata, precum si principalele afectiuni la vindecarea carora poate contribui.

Cu ajutorul indexului de afectiuni si sindroame se pot cauta cele mai potrivite plante pentru prevenirea sau tratarea unor boli, dar si pentru intretinerea sanatatii.

Data apariției: 2015
Editura: Meteor Press
Pagini: 256
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
medicină alternativă, afecțiuni, sănătate, tratament
Locuri în topurile Cartepedia
  • Eugen Giurgiu - Autor
    Doctor în biochimie, fost cadru universitar, inventatorul unor medicamente noi, Eugen Giurgiu este astăzi unul dintre cei mai cunoscuți cercetători în domeniul plantelor medicinale, din țară și din străinătate. Tratamentele sale au vindecat sau ameliorat afecțiunile a mii de pacienți.
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor