TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Uleiurile esenţiale. Aromaterapia

Danielle Huard
Colecții/Serii: Cărți practice
Acest ghid exhaustiv va va permite sa cunoasteti mai bine aromaterapia. Veti gasi aici cele mai utilizate uleiuri esentiale si diferitele lor moduri...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-47-0645-7
Dimensiuni: 13x21 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Uleiurile esenţiale. Aromaterapia

MAI MULTE DESPRE CARTE

Acest ghid exhaustiv va va permite sa cunoasteti mai bine aromaterapia. Veti gasi aici cele mai utilizate uleiuri esentiale si diferitele lor moduri de utilizare. 
In cele din urma, este posibil sa avem acasa, la un pret modic, o farmacie compusa din produse naturale, atat pentru ingrijirile de urgenta, cat si pentru tratamentele de infrumusetare.
Un index, usor de consultat, va va ajuta nu doar sa depistati rapid natura problemei, dar si sa descoperiti simptomele acesteia. Aceasta carte este un tovaras de baza pentru persoanele care cred in puterile de intinerire si de vindecare ale Mamei Natura.
Danielle Huard este fondatoarea si presedinta Asociatiei Aromaterapiei din Quebec. Printre altele, ea a predat cosmetologia, nutritia si aromaterapia la prestigiosul Institut de Estetica Avansata din Toronto al celebrei Edith Serei. Sanatatea si frumusetea naturala nu mai au nici un secret pentru aceasta specialista a intretinerii sanatatii.

Autor: Danielle Huard
Traducător: Mihai Constantinescu
Data apariției: 2009
Editura: Paralela 45
Titlu original: Les Huiles Essentielles - L’aromathérapie
Pagini: 168
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
medicină, homeopatie, tratamente naturiste, ghid, aromaterapie, ulei, farmacie
  • Mihai Constantinescu - Traducător
    Mihai Constantinescu este doctor in drept; a fost presedintele Comisiei constitutionale, juridice si pentru drepturile omului din Consiliul Frontului Salvarii Nationale si Consiliului Provizoriu de Uniune Nationala, consilier al primului-ministru in guvernele din prima legislatura, expert in Comisia de elaborare a proiectului de Constitutie, judecator la Curtea Constitutionala. De acelasi autor: „Dreptul parlamentar” (in colab., 1994, 1999), „Curtea...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor