TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Vremea vindecării. Un triumf asupra cancerului, terapia viitorului

Beata Bishop
Aceasta este povestea extraordinară a unei femei care a învins o boală distrugatoare, printr-o terapie neconvențională. Este un...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 973-7978-27-7
EAN-16: 9789737978277
Dimensiuni: 14x20 cm
Tip copertă: Paperback

Vremea vindecării. Un triumf asupra cancerului, terapia viitorului

MAI MULTE DESPRE CARTE

Aceasta este povestea extraordinară a unei femei care a învins o boală distrugatoare, printr-o terapie neconvențională. Este un triumf asupra canceruluiBeata Bishop a fost îngrozită când o aluniţă de pe picior i-a fost diagnosticată ca fiind melanom – unul dintre tipurile de cancer cu cea mai rapidă evoluţie. După o operaţie chirurgicală dureroasă şi mutilantă, i s-a spus că problemele ei de sănătate au luat sfârşit. Dar, după un an, cancerul se râspăndise în sistemul ei limfatic, astfel încât a fost confruntată cu două posibilităţi dure: să mai facă încă o operaţie, cu rezultat nesigur, sau să nu mai facă nimic şi să aştepte să moară într-un interval de timp cuprins între şase săptămâni şi şase luni. 

A refuzat ambele variante şi a ales un tratament alternativ, descoperit de un eminent medic german, doctorul Max Gerson. Terapia sa, bazată pe o dietă alimentară optimă şi detoxificare completă, a atras-o pe autoare, întrucât tratamentul avea ca scop refacerea sistemului imunitar, care putea, astfel, să distrugă singur tumoarea. Luându-şi soarta în mâini, ea a petrecut două luni în singura clinică Gerson din lume, situată în Mexic, unde a învâţat teoria şi practica acestei terapii intensive, pe care a urmat-o apoi în casa ei din Londra, timp de optsprezece luni.

A fost o perioadă grea, dar astăzi, după mai mult de douăzeci de ani, ea este perfect sănătoasă şi se bucură pe deplin de viaţă. Cartea Vremea vindecării, prezentată acum cu o nouă introducere scrisă special pentru cititorii români şi cu un epilog care descrie, în mare, terapia Gerson, este o relatare făcută de o persoană plină de curaj şi hotârăre, care a reuşit să învingă un duşman de temut – cancerul. Cartea ne mai prezintă, într-un mod extrem de incitant şi antrenant, o metodă uluitor de eficientă pentru tratarea bolilor cronice degenerative – o metodă a cărei validitate este confirmată din ce în ce mai mult de ultimele cercetări medicale.

 

Autor: Beata Bishop
Traducător: Carmen Pantea, Monica Vișan
Data apariției: 2005
Editura: For You
Titlu original: A Time to Heal: Triumph over Cancer, the Therapy of the Future
Pagini: 316
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
medicină alternativă, cancer, vindecare
  • Monica Vișan - Traducător
    Profesoara de limba engleza, absolventa a Universitatii Bucuresti. A predat la scoli si licee din Bucuresti. Din 1997 este directoarea editurii FOR YOU. Locuieste in Bucuresti, impreuna cu catelul ei, Pretty. Conduce un grup de dezvoltare spirituala, care se intalneste in fiecare miercuri la ora 17, in sala Universitatii Populare din str. Biserica Amzei nr 5-7.
    AFLĂ MAI MULTE

Opinia cititorilor