TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Esenţa vitalităţii MP-ANB-ESENAV-14-N-001
Esenţa vitalităţii
Vezi
galerie

Esenţa vitalităţii

de Anat Baniel

Id: #236599

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Nivelul de vitalitate este direct legat de funcționarea creierului. Când creierul se simte bine, dezvoltându-se și făcând noi conexiuni, suntem plini de vigoare, capabili să adoptăm o infinitate de modalități noi de mișcare, gândire și simțire. Anat Baniel combină ultimele descoperiri din domeniul neuroștiinței cu lucrările dr. Moshe Feldenkrais și cu propria metodă bazată pe o experiență terapeutică de peste 30 de ani. Explicaţiile sunt clare, iar exemplele care dovedesc eficienţa metodei sunt edificatoare.

Prin aplicarea celor Nouă Elemente Esenţiale pentru vitalitate, creierul îşi regăseşte capacitatea de a menţine permanent starea fizică şi psihică a organismului la nivel optim. Exerciţiile elaborate în cadrul metodei lui Anat Baniel sunt accesibile tuturor, indiferent de vârstă sau de starea de sănătate. Abordarea este cu adevărat revoluţionară şi se bazează pe studii ştiinţifice care dovedesc capacitatea creierului de a-şi reînnoi continuu conexiunile neuronale şi plasticitatea, prin stimularea atenţiei şi varierea mişcărilor, a tiparelor de gândire şi a trăirilor emoţionale.

Ilustraţiile care însoţesc descrierea detaliată a exerciţiilor ajută la buna lor execuţie, iar chestionarele inserate la sfârşitul capitolelor permit calcularea coeficientului personal de vitalitate.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Anat Baniel

Traducător: Eugen Damian

Data apariției: 2014

ISBN: 978-973-728-632-1

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 288

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Meteor Press