TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Medicină tibetană (Partea I)

Evghenia Cozma
Arta de a redobândi sănătatea și tinerețea. Medicină tibetană după Dr. Dolma și Dr. Dolkar Khangkar. Partea I „De-a lungul...
Vezi mai multe detalii
Titluri conţinute:
după Dr. Dolma și Dr. Dolkar Khangkar
ISBN: 978-606-93459-0-0
Dimensiuni: 14x20 cm
Tip copertă: Hardcover

Medicină tibetană (Partea I)

MAI MULTE DESPRE CARTE

Arta de a redobândi sănătatea și tinerețea. Medicină tibetană după Dr. Dolma și Dr. Dolkar Khangkar. Partea I

„De-a lungul procesului de concepere a acestei cărți mulți prieteni, cunoștințe, familia, m-au susținut moral și rn-au încurajat în multe momente. Totuși există câteva persoane fără de care această carte nu ar fi apărut, de aceea vreau să le mulțumesc în mod special.
Aurorei și lui Nicolau von Flondor vreau să le mulțumesc pentru că au devenit ca și familia mea, familia naturală fiind departe de mine.
Vreau să-mi exprim recunoștința față de dr. Nicoleta Zamfiroiu Avidis și dr. Lidia Lascu, medici specialiști oftalmologi, care m-au salvat pe ultima sută de metri înainte de orbire, cauzată de un accident, și datorită cărora a fost posibilă terminarea acestei cărți și continuarea muncii la următoarele volume.
De asemenea vreau să-i mulțumesc Anei Maria Ciotir care a venit întotdeauna cu soluții foarte practice în momentele dificile din viață, momente ce nu au ezitat să apară de-a lungul procesului de muncă la Medicina tibetană. Dar mai ales vreau să-i mulțumesc pentru implicarea în publicarea cărții. Fără suportul său dezinteresat, apariția cărții ar fi fost mult amânată sau chiar imposibilă.

În primul rând trebuie să-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru că mi-a scos-o în cale pe dr. Dolkar Kangkar care mi-a dat curajul să cred că pot să-mi îndeplinesc dorința de a scrie și de a face cunoscută această minunată știință - medicina tibetană - și în țara mea, România. Ea a fost prima care mi-a propus acest lucru și mi-a pus la dispoziție multe dintre materialele necesare pentru informare.”

Evghenia Cozma

Autor: Evghenia Cozma
Data apariției: 2013
Editura: Provița de Sus
Pagini: 305
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
medicină alternativă, tratamente, afecțiuni, naturist

Opinia cititorilor