TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Metode de publicitate testate

Fred E. Hahn, John Caples
Iată "biblia" tehnicilor publicitare verificate, acum complet revizuită şi actualizată pentru a reflecta piaţa competitivă din prezent, cu o...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-88365-5-6
Dimensiuni: 14,5x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Metode de publicitate testate

MAI MULTE DESPRE CARTE

Iată "biblia" tehnicilor publicitare verificate, acum complet revizuită şi actualizată pentru a reflecta piaţa competitivă din prezent, cu o prefaţă semnată de David Ogilvy.

Această a cincea ediţie a cărţii păstrează claritatea, analiza imparţială, experienţa testată de-a lungul timpului şi ideile premiate, prezentate în ediţia originală, pe care însă le actualizează până la momentul prezent.

De exemplu, veţi învăţa cum să:

 • scrieţi titluri de efect
 • creşteţi puterea de vânzare a textului din reclamă
 • scrieţi un prim paragraf care să îl captiveze pe cititor
 • creaţi ilustraţii şi lay-out-uri care atrag atenţia
 • realizaţi reclame mai mici care să aibă rezultate mari
 • obţineţi mai multe solicitări în urma reclamelor publicate
 • creaţi reclame care să placă unei audienţe de masă

Veţi descoperi totodată o secţiune complet nouă cu tehnici publicitare speciale destinate companiilor cu resurse limitate...secrete şi tehnici practice despre testarea reclamelor ... precum şi o mulţime de studii de caz actualizate şi reclame premiate ale lui John Caples.

Aici găsiţi tehnici care înlătură presupunerile din industria publicităţii, transformând-o într-o adevărată ştiinţă cu rezultate sigure. De la scrierea titlului până la lansarea ofertei...de la descoperirea mesajului potrivit şi până la includerea lui în text...de la realizarea unui layout care vinde şi până la aplicarea tuturor testelor practice posibile. Caples vă arată pas cu pas cum toate reclamele voastre se pot transforma în reclame de succes.

Veţi învăţa de ce anumite reclame au succes, pe când altele eşuează. Veţi afla cum să scrieţi titluri care îi atrag pe cititori... cum să alegeţi ilustraţii care să vă vândă produsul... şi cum să găsiţi abordarea potrivită pentru publicul vostru ţintă. În plus, această "biblie" a publicităţii vă mai arată:

 • 3 metode prin care să obţineţi rezultate mari de la reclame mici
 • 35 formule verificate pentru a scrie titluri captivante şi reclame pentru campaniile de direct mail.
 • 20 metode prin care să creşteţi puterea de vânzare a textului
 • 32 tehnici care vor determina mai multe solicitări din partea consumatorilor în urma reclamelor voastre
 • 17 metode prin care să vă testaţi şi îmbunătăţiti reclamele
 • 3 secrete pentru a scrie texte entuziaste şi de efect

Şi nu numai atât!

Pornind de la noţiunile elementare pentru realizarea reclamelor de succes şi continuând cu metodele de îmbunătăţire ale reclamelor care nu au succes, această carte de referinţă însumează toate sfaturile verificate de care aveţi nevoie. Acum a fost actualizată pentru mediile curente, problemele cu care se confruntă publicitatea în prezent, şi pentru a vinde clienţilor pretenţioşi din ziua de azi.

Autor: Fred E. Hahn, John Caples
Traducător: Oana-Alexandra Petre
Data apariției: 2008
Editura: Publica
Titlu original: Tested Advertising Methods
Pagini: 392
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
publicitate, reclame, succes, direct mail, consumatori, efect, sfaturi
 • John Caples
  Autor
  Fred E. Hahn - Autor
  Fred E. Hahn are peste 35 ani experienţă în domeniul publicităţii şi al promovării. Este fondatorul şi preşedintele HCA, Inc., o agenţie de publicitate cu servicii complete printre ai cărei clienţi se numără divizii ale Westinghouse, CBS, The New York Times şi The Wall Street Journal. Este autorul a numeroase articole din domeniu şi coautorul "Do-It-Yourself Advertising & Promotion" şi "The Writer´s Manual".
  AFLĂ MAI MULTE
  Vezi toate cărţile
 • Fred E. Hahn
  Autor
  John Caples - Autor
  John Caples rămâne o figură legendară pentru industria publicităţii, un expert renumit pentru cercetarea tehnicilor ştiinţifice de testare a eficienţei reclamelor şi creatorul unor exemple clasice cum ar fi: "Au râs când m-am aşezat la pian" ("They Laughed When I Sat Down at the Piano"). Caples a scris texte şi a condus analize ale reclamelor pentru nenumăraţi clienţi şi diverse companii, începând cu General...
  AFLĂ MAI MULTE
  Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus