TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Pe spatele şerveţelului

Dan Roam
Un desen mâzgălit pe un biet şerveţel are un impact mai mare decât un Excel sau un PowerPoint. Ajută la cristalizarea ideilor,...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 9789731931258
Dimensiuni: 17x17 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Pe spatele şerveţelului

MAI MULTE DESPRE CARTE

Un desen mâzgălit pe un biet şerveţel are un impact mai mare decât un Excel sau un PowerPoint. Ajută la cristalizarea ideilor, la spargerea tiparelor de gândire care ne ţin pe loc şi la obţinerea unui tip de comunicare ce li se adresează tuturor oamenilor.

Soluţiile şi ideile din Pe spatele şerveţelului sunt inspirate de descoperiri ştiinţifice de ultimă oră. Ele vin după douăzeci de ani de experienţă în studiul metodelor vizuale pentru rezolvarea problemelor. Iar instrumentele propuse sunt la îndemâna oricui, pentru că se bazează pe lucruri pe care le facem cu toţii în mod natural în fiecare zi, fără se ne dăm seama: privim, vedem, ne imaginăm. 

Dan Roam demonstrează că toţi oamenii au darul gândirii vizuale, chiar şi cei care se jură că nu se pricep deloc la desen.

Pe spatele şerveţelului a fost aleasă de Business Week şi Fast Company drept cea mai inovatoare carte a anului 2008. În topul celor mai bine vândute cărţi din 2008, realizat de celebra librărie online Amazon, ocupă locul 5. A fost tradusă în peste 25 de limbi, devenind bestseller şi în Japonia, Coreea de Sud şi China.

Data apariției: 2010
Editura: Publica
Pagini: 304
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
idei, afaceri, vândut, realizări
  • Dan Roam - Autor
    Dan Roam este fondatorul şi preşedintele Digital Roam Inc., o companie de consultanţă care foloseşte gândirea vizuală pentru a rezolva problemele complexe cu care se confruntă clienții săi, printre care Google, Boeing, eBay, Microsoft, Walmart, Wells Fargo, Marina Americană şi Senatul SUA. Locuieşte în San Francisco. Este autorul bestsellerului Pe spatele șervețelului, cea mai populară carte de afaceri despre gândirea vizuală...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus