TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Chimie. Manual clasa a VII-a AK-LID-CHMCAV-19-N-001
Chimie. Manual clasa a VII-a
Vezi
galerie

Id: #318089

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Lucrare în conformitate cu programa școlară în vigoare pentru disciplina Chimie (clasele a VII-a - a VIII-a), aprobată cu Ordinul Ministrului Educației Naționale nr. 3393/28.02.2017.

 

Manualul vă propune un model didactic bazat pe învățarea prin observare, explorare, analiză și interpretare. Fiind o știință aplicată, chimia este mult mai ușor asimilată de către elevi prin intermediul experimentelor și al observațiilor personale desprinse în urma acestora. Manualul îmbină inteligent metodele clasice de predare a disciplinei cu cele moderne și valorifică didactic tehnologia digitală, disciplina devenind astfel atractivă pentru elev. Observând și experimentând, elevul va descoperi relevanța cunoștințelor de chimie pentru viața lui cotidiană.


Incursiunea în lumea chimiei se face parcurgând 4 unități de învățare:
1. Chimia și viața. Substanțele în natură – elevul face cunoștință cu laboratorul de chimie, cu ustensilele și aparatura folosite, cu fenomene fizice și chimice, cu proprietăți ale substanțelor chimice, cu substanțe și amestecuri din natură.
2. Atom. Element chimic – elevul află despre particulele care stau la baza alcătuirii materiei, despre elementele chimice și modul în care acestea au fost ordonate în Tabelul Periodic al Elementelor.
3. Compuși chimici – elevul învață despre modul de formare a compușilor chimici și despre cum se pot clasifica aceștia.
4. Calcule pe baza formulei chimice – aplică cunoștințele dobândite în probleme, făcând legătura cu viața cotidiană.

extinde
 

Detalii produs

ISBN: 978-606-896-445-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 112

Limbă: Română

Dimensiuni: 21x29,7 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Art Klett

Teme: şcoală