TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Istorie. Manual pentru clasa a VII-a AR-GFG-IMPCAV-20-N-001
Istorie. Manual pentru clasa a VII-a
Vezi
galerie

Istorie. Manual pentru clasa a VII-a

de Gheorghe Florin Ghețău, Olenca Georgiana Ghețău

Id: #309015

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Manualul de Istorie pentru clasa a VII-a, autori Gheorghe Florin Ghețău și Olenca Georgiana Ghețău, are o structură inedită și modernă, care permite atingerea cu ușurință a finalităților pe care și le propune disciplina Istorie pentru învățământul gimnazial.

Parcurgerea materiei asigură formarea competențelor prevăzute în programa școlară, iar consolidarea conținuturilor se face prin aplicații ordonate gradual (de la nivelul simplu al memorării unor date importante la cel al analizei contextelor istorice în care s-au petrecut anumite evenimente).

Manualul acoperă toate aspectele programei şi oferă multiple posibilităţi de folosire a sa în lucrul efectiv de la clasă. Prin textele, imaginile și sarcinile de lucru propuse, cele patru unități de învățare se circumscriu conținuturilor prevăzute în programa școlară.

Manualul îmbină metodele clasice de predare/învățare/evaluare cu cele moderne, fiind adecvat nevoilor oricărui tip de clasă, indiferent de nivelul elevilor și de resursele disponibile la nivelul unității de învățământ și încurajează interacțiunea dintre elevi, și dintre elevi și profesor.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Gheorghe Florin Ghețău, Olenca Georgiana Ghețău

Data apariției: martie 2020

ISBN: 978-606-009-224-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 112

Limbă: Română

Dimensiuni: 20x26 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Aramis

Teme: şcoală