TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Muzică și mișcare. Manual. Clasa a III-a
Muzică și mișcare. Manual. Clasa a III-a
Vezi
galerie

Muzică și mișcare. Manual. Clasa a III-a

de Florentina Chifu

Id: #382201

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Manual câștigător al licitației Ministerului Educației 2021.

Manualul este alcătuit din șase unități de învățare care conțin teme specifice învățării educației muzicale și cântece atractive, accesibile vârstei elevilor ca ambitus, linie melodică, structură ritmică, în concordanță cu noua programă școlară.

Temele sunt apropiate de universul copilului, de interesele specifice vârstei școlarului de clasa a III-a, trezind interesul pentru artă și cultură, stimulând simțul estetic, simțul ritmic, auzul muzical al copiilor și memoria muzicală: Din nou la școală, Melodii pentru copii, Tezaur folcloric, Tărâmul sunetelor, Muzică și acompaniament, Muzică și interpretare.

Manualul folosește metode moderne de învățare (Ciorchinele, Răspunde – Aruncă – Interoghează, Turul galeriei, Jurnalul cu dublă intrare, Diagrama Venn), asigură copiilor înțelegerea mesajului muzical, sistematizarea cunoștințelor și învățarea prin cooperare.

Unitățile de învățare conțin câte o lecție de recapitulare și o probă de evaluare concepute echilibrat, cu elemente de sprijin care să-i familiarizeze pe elevi cu activitatea de autoevaluare.

Manualul cuprinde și metode de evaluare alternative ca cercetarea, proiectul în grup și portofoliul. Încurajează folosirea noilor tehnologii prin utilizarea de softuri care permit accesarea claviaturii unui pian virtual, spectrograma, sprijinind procesul de învățare.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Florentina Chifu

Data apariției: septembrie 2021

ISBN: 9786063376719

Copertă: Paperback

Număr pagini: 88

Limbă: Română

Dimensiuni: 20x26 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera