TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Fizică. Manual clasa a VIII-a AK-CDI-FIMCAV-20-N-001
Vezi
galerie

Fizică. Manual clasa a VIII-a

de Victor Stoica, Corina Dobrescu, Ion Băraru, Florin Măceșeanu

Id: #323199

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Noutatea absolută adusă de acest manual, realizat în condiții grafice remarcabile, este accesibilitatea lui. Este sigur că elevii vor fi atrași de fizica pe care autorii o prezintă, pe înțelesul tuturor, ca pe o colecție de procese și fenomene deosebit de interesante, prezente în lumea observabilă.


Manualul propune elevilor un număr mare de experimente – care se pot realiza cu materiale accesibile și care încurajează activitatea pe grupe de elevi.


Prin prezentarea aspectelor de optică, ce explică, de exemplu, funcționarea ochiului, manualul dovedește valențe inter- și transdiciplinare, punând în lumină caracterul de știință integratoare al fizicii, pentru toate științele naturii.


O caracteristică a manualului – foarte utilă din punct de vedere didactic – este că fiecare unitate de învățare este finalizată cu un număr de probleme, un test de evaluare și unul de autoevaluare. Aceste teste, numeroase și interesante, pot ajuta elevii în aprecierea propriei evoluții pe calea studiului fizicii. 

extinde
 

Detalii produs

Autor: Victor Stoica, Corina Dobrescu, Ion Băraru, Florin Măceșeanu

Data apariției: septembrie 2020

ISBN: 9786060760108

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 144

Limbă: Română

Dimensiuni: 21x29,7 cm - A4

Hârtie: 80g/m

Editura: Art Klett

Teme: şcoală