TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Istorie. Manual pentru clasa a VIII-a AK-APA-IMPCAV-20-N-001
Istorie. Manual pentru clasa a VIII-a
Vezi
galerie

Istorie. Manual pentru clasa a VIII-a

de Alina Pavelescu, Aurel Constantin Soare, Daniela Ana Cojocaru, Gabriel Grozav

Id: #323252

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Manualul de istorie pentru clasa a VIII-a propune o manieră modernă de abordare didactică a conținutului disciplinei, o tratare ce vizează dezvolta­rea cognitivă și atitudinal-valorică a elevilor de gimnaziu.

 

Faptele istorice din istoria românilor sunt prezentate prin expuneri adec­vate nivelului de vârstă, dar și prin intermediul diferitelor surse istorice (hărți, texte, ilustrații etc.), urmărindu-se dezvoltarea unor modele de interpretare a proceselor istorice, încurajarea spiritului analitic și de gândire critică ale elevilor, acceptarea și valorizarea pozitivă a diversității (culturale, sociale, politice, de gen etc.).

 

Manualul conduce elevii, asemenea unui ghid, într-o călătorie de-a lungul epocilor prin istoria locurilor și a oamenilor care au trăit în spațiul românesc.

 

Prezentarea conținuturilor respectă logica fenomenului istoric, a demer­sului didactic frontal și individual (aplicații, teme de reflecție, proiecte, teme de sinteză, evaluări etc.) și adecvarea la competențele specifice vizate în pro­gramă. Abordarea tuturor temelor a avut în vedere raportarea la experiența cotidiană a elevilor de 13 – 14 ani și o parcurgere atractivă a conținuturilor, cu deschideri inter- și transdisciplinare (geografie, limba și literatura română, educație plastică etc.).

extinde
 

Detalii produs

ISBN: 9786060761822

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 120

Limbă: Română

Dimensiuni: 21x29,7 cm - A4

Hârtie: 80g/m

Editura: Art Klett

Teme: şcoală