TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Limba şi literatura română clasa a X-a

Adina Papazi, Carmen Iosif, Ioana Hristescu, Laura Raluca Surugiu, Mihaela Daniela Cîrstea
Limba şi literatura română oferă elevilor şi profesorilor un auxiliar util, unitar, care poate fi folosit alături de manuale în...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-93655-4-0
Dimensiuni: 20,5x26 cm
Tip copertă: Paperback brosat

MAI MULTE DESPRE CARTE

Limba şi literatura română oferă elevilor şi profesorilor un auxiliar util, unitar, care poate fi folosit alături de manuale în procesul zilnic de învăţare, atât în lucrul idividual, cât şi la nivelul clasei. Având o îndelungată experienţă didactică, autoarele au conceput materialul în concordanţă cu programa şcolară în vigoare, iar itemii nt formulaţi în acord cu cerinţele standard de evaluare.

ulegerea cuprinde un număr generos de texte, diversificate din punct de vedere tematic şi ca tip de scriitură, care pot fi studiate de elevi, fie împreună cu profesorii entru fixarea cunoştinţelor, fie individual pentru obţinerea performanţei. Acestora li se adaugă exerciţii variate de vocabular şi de înţelegere a textelor la nivel stilistic şi ieatic, cu grad diferit de complexitate, modele de teste iniţiale şi finale, propuneri de subiecte pentru teză. Cu siguranţă, profesorul de limba şi literatura română va găsi în această lucrare resurse bogate pentru derularea optimă a activităţii de învăţare-evaluare, iar elevii se pot autoevalua prin parcurgerea testelor propuse.

Autor: Adina Papazi, Carmen Iosif, Ioana Hristescu, Laura Raluca Surugiu, Mihaela Daniela Cîrstea
Data apariției: 2014
Editura: Corint
Pagini: 120
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
educațional, auxiliare școlare, activități

Opinia cititorilor